Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Πάει άλλος ένας τρομοκράτης...

Τα νέα σήμερα είναι ένα.
Πιάσανε τον Μαζιώτη τον αρχιτρομοκράτη, που τον είχαν και τον άφησαν, και μετά νομίζω ότι τους έφυγε, αλλά κάπου εκεί , χάσανε και τον Ξηρό, και το παιχνίδι μπερδεύτηκε, και σταμάτησα να το παρακολουθώ γιατί είχα ζαλιστεί.
Είχε ξεθαρρέψει και κυκλοφορούσε με το κουμπούρι μέσα μεσημέρι, αλλά πιο πολύ μου φαίνεται ότι τους έχει όλους- αστυνομικούς και πολίτες- για πολύ ...βλάκες.
Να σας πω ότι στεναχωρέθηκα θα είναι ψέμμα.
Άλλωστε του ανοίγονται δρόμοι λαμπροί μπροστά του.
Ο εκδοτικός Οίκος Λιβάνη, θα κονταροκτοπηθεί με τον Ψυχογιό, ποιος θα του πρωτοκλείσει συμβόλαιο.
Δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να έχουν βρει ήδη τον τίτλο, και να ετοιμάζουν το πάνελ της παρουσίασης.
Κύριος ομιλητής θα είναι φυσικά του Σύριζα, μετά το Ποτάμι, και αν υπάρχει ακόμα ,κανένας Πασόκ.
Απ έξω θα κάνει διαδήλωση το ΠΑΜΕ για την προβοκάτσια του λαικού κινήματος, αν υπάρχει ΧΑ, θα έχει πάει για σουβλάκια γιατί είναι και κουραστικό να περιμένεις όλους αυτούς να μαζευτούν, οι Νεοδημοκράτες θα σιχτιρίζουν και θα απορούν πως αναπτύχθηκε το φαινόμενο της τρομοκρατίας, ενώ η Δημάρ θα στείλει γλάστρα με γλαδιόλες.
Στην παρουσίαση θα έχει καλεστεί και ο Ξηρός, όπου αφού θα του έχουν υποσχεθεί ασυλία για την περίσταση, θα δώσει άλλον έναν τόνο στην εκδήλωση.
Δεν θα λείπει φυσικά η Λουκά, που με έναν σταυρό στο χέρι, θα φωνάζει ότι όλοι θα πάμε στην Κόλαση, έτσι και αλλιώς.

 Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε την Δίκη, όπου με ζωντανές συνδέσεις θα αναλύουν την κατάσταση Κουφοντίνας και λοιποί αγωνιστές και λογοτέχνες.
Τα έξοδα του δικηγόρου θα βγουν από την πώληση της περούκας που του έφυγε στην συμπλοκή αφού σίγουρα θα πιάσει καλή τιμή σε πλειστηριασμό στο e-bay.
Ήμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα πανάθε μας...


Στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο κρατουμένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης, αφότου ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στο δεξί ώμο, στην οποία υποβλήθηκε.
Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, που πραγματοποίησε ο ορθοπεδικός Χρήστος Γαρνάβος, αποδείχθηκε ότι το διαμπερές τραύμα βραχιονίου που έφερε ο συλληφθείς ήταν απολύτως αντιμετωπίσιμο και σε κάθε περίπτωση λιγότερο σοβαρό απ” ό,τι αναμενόταν, με βάση την αρχική εκτίμηση ότι είχε πληγεί ανεπανόρθωτα η βραχιόνιος αρτηρία του δεξιού χεριού και ώμου.
Ο Μαζιώτης υποβλήθηκε σε οστεοσύνθεση βραχιονίου, δηλαδή επιχειρήθηκε η σύνθεση του θρυμματισμένου οστού του δεξιού χεριού.
Σύμφωνα με ιατρικές πηγές του νοσοκομείου, την ερχόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί και νέο χειρουργείο, προκειμένου να δουν οι ειδικοί την πορεία της «θρέψης» του οστού, καθώς και να εξετάσουν εάν χρειάζονται περαιτέρω διορθωτικές κινήσεις.
Ο ασθενής θα παραμείνει στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο κρατουμένων του νοσοκομείου περίπου 15 ημέρες, όπως ορίζει ο νόμος.
Μετά την πάροδο αυτού του διαστήματος θα κριθεί αν χρειάζεται να υποβληθεί και σε νευροχειρουργική επέμβαση, καθώς τότε θα διαφανεί η πλήρης λειτουργικότητα του χεριού.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου