Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΦΥΡΙΧΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ                                                                  ΣΦΥΡΙΧΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ23 Αυγούστου επιστημονική ημερίδα στο χωριό Αντιά

24 Αυγούστου προβολές ομιλίες σφυρίγματα στο δημοτικό σχολείο ΚαρύστουΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ

ΑΝΤΙΩΤΩΝ Ο <ΑΝΤΙΑΣ>

και  ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ

Η εκδήλωση γίνετε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

               

     

Όπως τιμήσετε με την παρουσία σας την Πρώτη Επιστημονική Ημερίδα που θα διεξαχθεί στο χωριό των Σφυριχτάδων Αντιά, στις 23 Αυγούστου και ώρα 09:30 π.μ.  με θέμα:

(Μελέτη και Διάσωση της Σφυριχτής Γλώσσας) του χωριού, που αποτελεί μία μοναδικότητα της Ελλάδος και είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς των Αντιωτών.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν Γλωσσολόγοι καθηγητές ερευνητές και φοιτητές από Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Αμερικάνικα πανεπιστήμια, Δάσκαλοι της Σφυριχτής Γλώσσας, Σφυριχτές από άλλες χώρες καθώς και από τα Αντιά.

Καλείστε επίσης όπως παρευρεθείτε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με το ίδιο θέμα, στις 24 Αυγούστου και ώρα 19:30 μ.μ στο δημοτικό σχολείο Καρύστου.Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

(2224025846-6973327121, Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παναγιώτη Τζαναβάρη)

(2224025001, Δήμος Καρύστου κ. Βαγγέλη Γεωργίου)Ο Πρόεδρος του Συλλόγου                                Ο Δήμαρχος Καρύστου

Παναγιώτης Τζαναβάρης                                       Νικόλαος  Μανώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1! ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΟΛΟΓΓΟ!

  Αντί Αιολικό Μέτωπο Καρυστίας ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1! ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠ...