Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Βρε τι ακούμε, και τι θα ακούσουμε ακόμα...

Τι σημαίνει το " Ορκίζομαι στην τιμή και στην υπόληψη μου?"

Μπορεί ο άλλος να πει..
"Tι λες ρε λαμόγιο!! Που βρήκες εσύ την τιμή και την υπόληψη με όσα έχεις κάνει...κλπκλπ"

Άλλωστε, τι σόι βαρύτητα έχει ένας όρκος αν αναφέρεται στον εαυτό μας και την αντίληψη που έχουμε για μας στην πολιτική, όταν πάρα πολλοί άλλοι έχουν εντελώς αντίθετη άποψη και πρέπει να συνεργαστούμε?
Πως είναι λογικό να ορκιζόμαστε στον εαυτό μας, λες και είναι το κέντρο του κόσμου, όταν πρέπει να υπηρετήσουμε τον κόσμο?

Πιστεύω ότι όσοι υπηρετούν τον "Λαό" εκ των πραγμάτων πρέπει να ορκιστούν σε κάτι ανώτερο που αντιπροσωπεύει το πνεύμα προσφοράς και υπέρβασης όλων των μικροτήτων που έχουν όλοι οι άνθρωποι και την προσωπική αντίληψη για το τι είναι τιμή και υπόληψη, μιας και οι πολίτες που υπηρετούν έχουν διαφορετική άποψη για το τι συνθέτει αυτές τις λέξεις.

Όσο αφορά τον όρκο της Δούρου, είναι μεγάλη υποκρισία η μπέρδεμα εννοιών, να αναφέρεται σε ένα επαναστατικό σύνταγμα συγκεκριμένης περιόδου που το πίστεψαν άνθρωποι που ήταν έτοιμοι, και άλλοι έδωσαν την ζωή τους, για την πλήρη ανατροπή όλων όσων η κ.Δούρου και οι όμοιοι της υπηρετούν.
Λίγος σεβασμός στην ιστορία δηλαδή και στα σύμβολα της δεν βλάπτει.

Κατά τα άλλα, " Aδελφέs  και παλικάρια, γίνανε μαλλιά κουβάρια". Δεν φταίει κανείς, το ίντερνετ φταίει και η ανοησία μερικών που γράφουν δημόσια πράγματα που λέγονται μόνο μεταξύ οικείων .
Δεν έχουν όσοι διαβάζουν τις ίδιες απόψεις, τι πιο λογικό να ήμαστε ευγενείς? Nα υπάρχει ένας σεβασμός βρε παιδί μου στα προσωπικά δεδομένα ,κυρίως όταν αναφέρονται τα σχόλια μας σε αυτούς,,γιατί να θυμόμαστε ότι έχουν ορκιστεί στην τιμή και την υπόληψη τους και αυτό έχει γίνει αποδεκτό από ολόκληρο λαό, επομένως δεν μπορεί κανένας να τον προσβάλει σε αυτόν τον λαό, μιας και είναι εκπρόσωπος του και κατά συνέπεια προσβάλλει και τον λαό που δέχθηκε τον όρκο του...ΟΥΦ! (τελείωσε η πρόταση)
Έβγαλε ο πρωθυπουργός του Βελγίου φωτογραφία με τον αγαπημένο του, και ένας εδώ τον έκραξε στο τουίτερ.
Το διάβασε αυτός,  και του απάντησε και καλά ότι δεν καταλαβαίνει την γλώσσα του για να του απαντήσει, αλλά μιας και έχει σπουδάσει σε ελληνικό πανεπιστήμιο, τον δούλευε..
Τι συμπέρασμα βγάζουμε?
Ότι τα Ελληνικά Πανεπιστήμια βγάζουν πρωθυπουργούς για κράτη που τα πάνε μια χαρά, ενώ οι δικοί μας που πάνε αλλού , κοίτα πως τα κάνουν!
Επίσης το συμπέρασμα θα μπορούσε να είναι ότι ο καθένας πρέπει να σέβεται το ηθικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται ,που καμιά σχέση δεν έχει αν είναι "πολιτισμένο" και τι σημαίνει τελικά πολιτισμένο.
Για μένα πολιτισμένο πάντως δεν είναι οι δηλώσεις ότι στις γειτονιές της Ευρώπης θα εφαρμόζεται η σαρία και όποιου δεν αρέσει, πάει το κεφάλι!
100.000 άτομα έχουν φύγει από την Δύση και πολεμάνε με τους τζιχαντιστές που πολεμάνε τον Άσαντ, που ήταν κακός δικτάτορας και έπρεπε να φύγει, αλλά τώρα φαίνεται μια χαρά άνθρωπος μπροστά σε αυτούς που εξόπλισε η πολιτισμένη δύση για να τον πολεμήσει..
Κατά τα άλλα, έκανε ένα σεισμούλη και ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει άλλον.
Πόσο κουνημένο κόσμο πια να αντέξουμε?


ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ    Σας παρουσιάζω με γρήγορη ματιά, κάποιες αποκαλυπτικές οδηγίες του Κορανίου·
    1.Το Κοράνι στο κεφάλαιο 2 εδάφιο 1, απαγορεύει ρητά στους μωαμεθανούς να αμφισβητούν το Κοράνι.
    2. Το Κοράνι “ευλογεί” στο 3:28 και στο 16:106 κάθε είδους ψέμα και απάτη, για την εξάπλωση του Ισλάμ.
    3. Το Κοράνι με όλο το κεφάλαιο 8 “τα λάφυρα” επιτρέπει στους μωαμεθανούς να κλέβουν και να ληστεύουν τους κάφρους (έτσι βρίζει το Ισλάμ τους μη μωαμεθανούς).
    4. Οι μωαμεθανοί σύμφωνα με το Κοράνι 8:12 έχουν αυστηρή υποχρέωση να τρομοκρατούν εμάς τους κάφρους.
    5. Το Κοράνι στο 9:5 διατάζει τους μωαμεθανούς να εκπληρώνουν το “ιερό” καθήκον τους να σκοτώνουν τους κάφρους.
    6. Το Κοράνι στο κεφ. 5 ΕΔ. 51 απαγορεύει στους μωαμεθανούς να έχουν για φίλους τους κάφρους.
    7. Το Κοράνι στο κεφ. 23 εδάφιο 13 επιτρέπει στους μωαμεθανούς το βιασμό και στο 4, 23-24 να έχουν για σεξ όσες σκλάβες μη μωαμεθανίδες θέλουν.
    8. Ο μόνος εγγυημένος τρόπος να πάνε στον “παράδεισό” τους οι μωαμεθανοί, είναι σκοτώνοντας κάφρους (Κοράνι 9:11) (στον παράδεισο τους περιμένουν κάθε “καλό” μωαμεθανό για τη σεξουαλική του απόλαυση, 72 παρθενοπόρνες και “αγοράκια που από μακριά θα φαίνονται σαν γυναίκες”.
    9. Το Κοράνι διατάζει στο 9:29 όταν γίνουν οι μωαμεθανοί αρκετοί σε μια περιοχή, να δίνουν τρεις επιλογές στους κάφρους· 1. ή να γίνουν μωαμεθανοί 2. ή να πεθάνουν 3. ή, αν πρόκειται για Χριστιανούς και Εβραίους, να πληρώνουν απάνθρωπο χαράτσι.
    10. Το Κοράνι διατάζει τους μωαμεθανούς στο κεφάλαιο 98 εδάφιο 6 να μη δείχνουν ποτέ έλεος στους κάφρους επειδή “είναι τα πιο σιχαμερά πλάσματα”!
    Κάφρους ·( οι μωαμεθανοί ονομάζουν εμάς τους μη μωαμεθανούς κάφρους. Σύμφωνα με γλωσσολόγους η αραβική λέξη “κάφρος” (καφίρ στον ενικό, κουφάρ ή καφρίν στον πληθυντικό), αποτελεί τον πιο προσβλητικό χαρακτηρισμό της “ιερής” γλώσσας του Ισλάμ.
    Αγαπητοί αναγνώστες, μη με παρεξηγείτε για την σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιώ όποτε χαρακτηρίζω το Ισλάμ. Το μόνο που κάνω είναι να σας παρουσιάζω τις αλήθειες του Ισλάμ ως έχουν, αντλούμενες από το ίδιο το Κοράνιο, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να τα διαβάσετε με την σειρά σας, σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες.
    Οι μουσουλμάνοι που δεν γνωρίζουν την αλήθεια του Θεού που λέγεται ορθοδοξία και, που τίμια και καλοπροαίρετα εκτελούν τις προσευχές τους και την νηστεία τους και οδηγούμενοι από την συνείδησή τους/span> φέρονται μα καλοσύνη και αγάπη στον συνάνθρωπό τους, είναι και αυτοί υποψήφιοι πολίτες του παραδείσου, εμείς που κατέχουμε την αλήθεια, θα δώσουμε πολύ αυστηρό λόγο και θα κριθούμε εξ ίσου αυστηρά για την αμέλειά μας ως προς τα χριστιανικά μας καθήκοντα, τον τρόπο ζωής μας και για το αν και κατά πόσον τελικά θα αποκτήσουμε καρπούς της χάριτος ή θα μείνουμε άκαρποι όπως η καταραμένη συκιά.
   google                                                                          
  

Κι όμως, το… ιερό Κοράνι υπέδειξε τον αποκεφαλισμό…

Αποστολή με email Αποστολή με email |
Με «πολιτικά ορθό» λόγο και προσεγμένες διατυπώσεις Δυτικοί ηγέτες, ΜΜΕ και επιστήμονες στον Δυτικό κόσμο, εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους και ταυτόχρονα προσπαθούν να ερμηνεύσουν τον πρόσφατο αποκεφαλισμό του αμερικανού δημοσιογράφου Τζών Φόλεϊ, που οι τζιχαντιστές του λεγόμενου Χαλιφάτου (Ισλαμικού Κράτους) κρατούσαν αιχμάλωτο εδώ και δυο περίπου χρόνια.
Του καθηγητή ΜΑΡΙΟΥ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗ, http://www.philenews.com
Με ελάχιστες εξαιρέσεις προερχόμενες από χριστιανούς, Εβραίους και πολιτικά συντηρητικούς κύκλους, όλοι στην «φιλελεύθερη» Δύση της προόδου και της ανοχής, αποφεύγουν όπως «ο διάβολος το λιβάνι» να διασυνδέσουν τον σφαγιασμό, με τις επιταγές του Ισλάμ, όπως αυτές είναι καταγραμμένες στο Κοράνι, που θεωρείται Θεόπνευστο και ο άκτιστος Λόγος του Θεού, και διατυπωμένες στα Χαντίθ και την Σίρα.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://mignatiou.com/2014/08/afta-pou-idate-sto-vinteo-ta-epivali-ola-to-korani-ke-i-sounna-paradosi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1! ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΟΛΟΓΓΟ!

  Αντί Αιολικό Μέτωπο Καρυστίας ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1! ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠ...