Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

Ιδιοκτησιακό Νότιας Εύβοιας. Λίγες κουβέντες.

Αναγνώστες καλημέρα .
Σήμερα 20 Αυγούστου, ας πούμε δυο κουβέντες για αυτό το πάρα πολύ σοβαρό θέμα που βασανίζει τόσους συμπολίτες μας και ταράζει την πολιτική ζωή του τόπου, καθυστερώντας την πολυπόθητη λύση.

Με το δεδομένο της αρνητικής τροπής των πραγμάτων, πρέπει να σκεφτούμε να αλλάξουμε τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης.
Ρωτώντας αρκετούς που εμπλέκονται με κάποιο τρόπο σε αυτό το θέμα καταλήγουμε σε 2 πολύ χρήσιμα συμπεράσματα που ελπίζω όλοι να τα λάβουν πολύ σοβαρά υπ όψιν τους, όχι επειδή το λέω εγώ αλλά επειδή το λένε αυτοί που πρέπει. Δεν μπορώ όμως να τους εκθέσω.

Πρώτον, να σταματήσουν οι απανωτές ανακοινώσεις για το θέμα. Δηλαδή οι κινήσεις πρέπει να γίνονται με μεθοδικότητα και σοβαρότητα χωρίς διατυμπανισμούς.

Δεύτερον να υπάρξει συνεργασία με ειλικρίνεια και σεμνότητα με όλους.

Τρίτον να μην δίνουμε δικαιώματα -κάθε είδους- σε κανέναν "εχθρό" της υπόθεσης, γιατί πάνω από όλα είναι η υπόθεση και σε αυτό πρέπει όλοι να ταχθούν.

Με συγχωρείται αν θεωρείται το ύφος ακατάλληλο, αλλά μεταφέρω τις απόψεις αξιόλογου ανθρώπου που ρώτησα την γνώμη.

Προσωπικά παίρνω πολύ σοβαρά την γνώμη των ανθρώπων που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν τι λένε και το γιατί το λένε και ελπίζω όλοι να κάνουν το ίδιο.

Με προσανατολισμό λοιπόν στον κοινό μας στόχο, με σεμνότητα σοβαρότητα και ταπεινότητα, να πετύχουμε τον σκοπό μας.
Ακολουθώντας την συμβουλή του, δεν πρόκειται από δω και μπρος να αναρτήσω τίποτα που να έχει σχέση με την υπόθεση ,εκτός βέβαια την ανακοίνωση της δικαίωσης .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σοφια ασε τους αξιολογους γιατι σου κανουν κακο.....τσουγκρανας

Δημοσίευση σχολίου