Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Γιορτή Κρασιού στην Παραλία Καρύστου

Μια πολύ ωραία βραδιά γεμάτη χορό, μουσική, και ΝΙΑΤΑ!
Νιάτα και πάνω στην εξέδρα των μουσικών και στην πίστα και στην παραλία.


Την βραδιά άνοιξαν με χαιρετισμούς ο κ.Μανώλης και ο κ.Ραβιόλος.
Μετά τον λόγο είχαν τα όργανα  και οι φωνές των τραγουδιστών.
 ΟΧρίστος Λάβδας, η Μαρία Κρίσιλια, ο Γιάννης Τσούρκας και η Φωτεινή Χατήρα,  μας γέμισαν χαρά και κέφι.

Στο πρώτο μέρος έπαιξαν η Σέβη Στελιάτου, με το φανταστικό βιολί του αυτοδίδακτου Γιάννη Τσούρκα να ξεσηκώνει την νεολαία, με τον Χρήστο Λάβδα στην κιθάρα ,τον Βαγγέλη Βαρελά στο μπουζούκι και τον Δημήτρη .Φαρφαρά στα κρουστά . Η Μαρία Κρίσιλια, μια καταπληκτική φωνή εντυπωσίασε όλους όσους δεν την είχαν ακούσει!


Μετά ακολούθησε το "βαρύ πυροβολικό" με τους Μαγκανιαρέους και την φανταστική Φωτεινή Χατήρα.

Σε όλο το πρόγραμμα έγινε ο χαμός, οι άνθρωποι χόρευαν παντού, και όσοι δεν χόρευαν, ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ!
Χιλιάδες ήταν στην παραλία μας χθες, και χάρηκαν αυτήν την όμορφη βραδιά με τους ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!

Αγαπητοί αναγνώστες, παρόλο που προσπάθησα, μια καλή φωτογραφία δεν κατάφερα να βγάλω. Όμως στο φεις υπάρχουν πολύ καλύτερες να δείτε και σεις πιο καθαρά τα γεγονότα.


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια φέρναμε κάθε καρυδιάς καρύδι για να μας τραγουδίσει,έχοντας εξαιρετικά τοπικά συγκροτήματα.Αλήθεια η αμοιβή των χθεσινοβραδυνών συγκροτημάτων με ...τα μεγάλα ονόματα ..είναι ίδια???

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

Ανώνυμε, δεν ήταν τα παιδιά, "τόσα χρόνια" πρώτον, και δεύτερον δεν νομίζω βέβαια!

Ανώνυμος είπε...

Ολοι λενε οτι φετος διασκεδασαν πιο πολυ απο καθε αλλη φορα και αυτο νομιζω λεει πολλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολοι διασκέδασαν; Εδω και 2-3 χρόνια η γιορτή του κρασιού δεν έχει σχέση με αυτό που ήταν. Τα συγκροτήματα είναι καλά από μουσικής πλευράς αλλά ο κόσμος έχει μείνει το ένα πέμπτο και το κέφι λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι μας έχει πάει στον πάτο. Μπροστά από τη σκηνή μαζεμένοι κυρίως άνθρωποι της 3ης ηλικίας κοιτούσαν ανέκφραστοι τους μουσικούς. Θα ξαναέρθουμε γιατί αγαπάμε τον τόπο αν και φεύγουμε θλιμμένοι ....

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

μόνο 3 ηλικία είδες? εγω στάθηκα ώρα και καμάρωνα τα δεκάδες παιδιά που χόρευαν..μπορεί να ήταν άλλη ώρα..μάλλον. ο κόσμος έχει προβλήματα πολλά και σοβαρά,,σωστα,και δεν έίναι πια αυτό που ήταν ,και αυτό σωστό. αλλάζουν τα πράγματα, λεφτά δεν υπάρχουν...Θυμάμαι που γινόταν αναπαράσταση του πατήματος των σταφυλιών, και την πρώτη μέρα ήταν η μεγάλη παράσταση του χορευτικού ..άλλοι καιροί,.Σύμφωνα με τα δεδομένα όμως ήταν πάρα πολύ καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, σύμφωνα με τα δεδομένα .... Διασκέδαση εν καιρώ πολέμου. Πάντως νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα η γιορτή να γινόταν 1-2 ΣΚ νωρίτερα.

Δημοσίευση σχολίου

20/1/2021 Αγαπημένο μου ημερολόγιο.

  Σήμερα η ψήφιση για την αιγιαλίτιδα ζώνη στο Ιόνιο και η ορκωμοσία Biden. Επίσης σήμερα ήταν μια ωραία ζεστή μέρα που η αγορά ήταν ανοιχτή...