Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα πρόσωπα στο Δημοτικό Συμβούλιο ...

 Στο τραπέζι της πλειοψηφίας έχουμε νέα πρόσωπα την Μαρία Κανέλλου-Χουντάση,   τον Βαγγέλη Κεφαλά για την Κάρυστο και τον Γκιβίση Ζαφείρη επίσης από Κάρυστο, όπως και τον  Κώστα Παναγιώτου για τα Στύρα.

 Απέναντι βλέπουμε στον Συνδυασμό της Μείζονος τον Ιππόλυτο Σταθάκο για την Κάρυστο και Δημήτρη Μήττα για τα Στύρα,ενώ έχουμε νέα είσοδο Συνδυασμού, το 'Αλλιώς" όπου εκπροσωπείται από τον Ισίδωρο Παπαλυμπέρη και Θεόδωρο Σάκκα από το διαμέρισμα των Στύρων.
Υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες στο Πρωτοδικείο για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 27, αλλά ελπίζουμε σύντομα να τελειώσει η αναμονή τους.

Όσο αφορά τους παλαιότερους, έχουμε στον Συνδυασμό του κ.Ραβιόλου, τον Αθανάσιο Ζαφείρη και Ευδοξία Ξυπόλυτου από το Μαρμάρι, τους Κωνσταντίνο Διγαλέτο ,Γεώργιο Σαραβάνο Γιάννη Ρουκλιώτη και Γεωργία Τούρλα από την Κάρυστο, και Πολυχρόνη Πολυχρονίου από το διαμέρισμα του Καφηρέα. Ο Γκεμίσης Ιωάννης εκπροσωπεί τα Στύρα.

Στον Συνδυασμό του κ.Μανώλη, είναι ο Γεώργιος Οικονόμου και ο Νικόλαος Μανώλης από το Μαρμάρι, και ο Γιώργος Παλυβός από τα Στύρα.

Από τους παρόντες στην ψηφοφορία με 2 λευκά, όλοι συμφώνησαν στην επιλογή του Προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου