Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει..

Μετά και την τελευταία υποχώρηση και τα ναι σε όλα στο Παρίσι, μετά τους νέους εκβιασμούς για το ότι "θα πέσουμε στον γκρεμό", έφτασε η ώρα να φύγουν όλοι που για τόσα χρόνια, βγάζουν ανακοινώσεις για το πως γλυτώσαμε και το πόσο καλά πάμε.

Δεν πάμε καθόλου καλά και το ξέρετε όλοι.
Χτες στην τράπεζα, μια ουρά από απελπισμένους ανθρώπους  σιγοψιθύριζαν "είναι ληστές" και ο καθένας είχε το δικό του παράδειγμα, κάθε μέρα ο κάθε ένας από μας, βλέπει το φως της όποιας ελπίδας να σβήνει..

Απορώ το πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τουλάχιστον 20 μονάδες μπροστά, απορώ το πως υπάρχουν άνθρωποι που ζητωκραυγάζουν τον Παπανδρέου, απορώ το πως υπάρχουν άνθρωποι που ανέχονται τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο να τους βάζουν να λένε κάθε τρις και λίγο τις κόκκινες γραμμές τους.
Ας μην τις έλεγαν, ας μην υποσχόντουσαν ότι θα βγούμε από το μνημόνιο, ας μην υπέγραφαν νόμους για να τους αλλάξουν ένα ξημέρωμα μετά.

  Ήρθε η ώρα για αλλαγή και χωρίς τις πατερίτσες από το Ποτάμι που θα μας  ξαναδώσει υπουργό από το ίδιο συρτάρι.
Ήρθε η ώρα του Σύριζα και ας ελπίσουμε ότι οι πολυγλωσσία τους θα υποχωρήσει μπροστά τις ευθύνες που θα αναλάβουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οποια και να ρθει τα ιδια θα κανει.μας εχουν δεσει χεροποδαρα..τουλαχιστο ας αλλαξουμε τα στραβα μας και ας βαλουμε μυαλο γιατι υπαρχουν και χειροτερα....

Ανώνυμος είπε...

Με τον Σύριζα θα καούμε τελειωτικά, εδώ θα ειμαστε και θα τα ξαναπούμε, αποχαιρέτα την Ελλάδα που ήξερες μέχρι σήμερα

Ανώνυμος είπε...

Και ετοιμάσου για τα χειρότερα..μακάρι να διαψευσθώ

Δημοσίευση σχολίου