Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Πρόγραμμα εκδηλώσεων από 30 /12/ 2014 μέχρι 4/1/2015!


Μια πολύ όμορφη εκδήλωση είναι και το ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ στις 30-12 στην πλατεία Αμαλίας στην Κάρυστο.
Ο ζωγράφος ΤΑΣΟΣ ΣΥΝΤΕΛΗΣ  με τους βοηθούς του θα περιμένει όλατ α παιδιά να στολίσουν ένα καραβάκι με ευχές και ζωγραφιές.

Στις 31 -12 την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα ακούσετε στους δρόμους της Καρύστου ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ από τα μέλη του χορευτικού Καρύστου, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα παρακολουθήσετε ένα εορταστικό πρόγραμμα από την Μουσική Σχολή της Σέβης Στελιάτου.

Φυσικά θα σας περιμένει ο καστανάς μας για ένα άρωμα άλλης εποχής.

Οι γιορτές είναι κυρίως για τα παιδιά και γιορτές για παιδιά χωρίς παραμύθια δεν γίνεται!
Έτσι τα παιδιά θα παρακολουθήσουν την ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ του Ευγένιου Τριβιζά από τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ" ΤΕΧΝΗΣ ΦΙΛΟΙ", και την Μουσική Σχολή της Σέβης Στελιάτου.

Στις 2-1-2015 στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό κατάστημα Στύρων.
Στις 3-1-2015 στις 6 το απόγευμα στο ΓΙΟΚΑΛΕΙΟ στην Κάρυστο,
και στις 4-1-2015 στις 6 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο Μαρμάρι Bay  στο Μαρμάρι.Την ίδια μέρα και στους ίδιους χώρους θα πραγματοποιηθεί δωρεάν προβολή ταινίας για τα παιδιά με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ .
Αντί εισιτηρίου όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ταινία μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ του Δήμου μας.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ

ΑΝΕΜΟΠΥΛΕΣ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο Μαρμάρι έχουν βάλει να ακούγονται από τα μεγάφωνα σε όλη την παραλία Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες!!Άλλη αίσθηση η νέα Δημοτική Αρχή!!

Δημοσίευση σχολίου