Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Τα αποτελέσματα ακύρωσαν την τηλεόραση.

Ξημέρωσε λοιπόν η 26η του Γενάρη και τα παιδιά δεν πάνε σχολείο γιατί είναι κλειστά λόγω των εκλογών, αλλά αν βγήκε ένα συμπέρασμα από αυτές τις εκλογές, είναι ότι άδικα πετάνε τα λεφτά τους σε διαφημίσεις τα κόμματα.
Τρίτη η ΧΑ, χωρίς πάνελ, χωρίς διαφημίσεις ιδιαίτερες, χωρίς πολλά, αλλά με τον θυμό των ανθρώπων αμείωτο και το αίτημα για τιμωρία των όσων δεν διαχειρίστηκαν σωστά την χώρα και τα οικονομικά της.
Η μόνη περίπτωση να γλυτώσουμε τα χειρότερα, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ  να αποδώσει την πολυπόθητη δικαιοσύνη για να βρει ο κόσμος δικαίωση.
Τις συμβάσεις με την Ευρώπη θα του το συγχωρήσει ο κόσμος, την ατιμωρησία όμως όχι, κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Λυπάμαι τους ψηφοφόρους του ΓΑΠ, αλλά ο άνθρωπος έχει ξεφύγει και από περίπτωση θυμίζει περιστατικό..Έβγαλε και λόγο λίγο πριν το αποτέλεσμα, ίσως γιατί έβλεπε ότι ήταν η τελευταία του ευκαιρία πριν αλλάξει ακροατήριο......
Υπάρχουν παντού αναλύσεις και όλοι ανυπομονούν να δουν το τι θα φέρει το άμεσο μέλλον.

Στην Εύβοια ξανά Σίμος, σαν να μην πέρασε μια μέρα, ο Μαρκόπουλος θα κουνάνει το κεφάλι του για την ειρωνεία της τύχης και των επιλογών του, μιας και αν είχε μείνει στους ΑΝΕΛ τώρα ίσως να ήταν βουλευτής.
Δίδαγμα λοιπόν, στην πολιτική το συνετό είναι να είσαι συνεπής.

Το ΚΚΕ άντεξε μέσα σε αυτή την ασφυκτική πίεση των διλημμάτων αν και θα μπορούσε να ακολουθήσει την εποχή και να έχει διευρύνει κατά πολύ την βάση του.
Στην παγκόσμια κοινότητα που ζούμε...υπάρχει πρόβλημα για το ΚΚΕ, και όλοι πιστεύουν ότι πρέπει να ξαναδεί κατά πόσο εφαρμόζονται στην πράξη τα προγράμματα του.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες....4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λυπάμαι όλους μας που αν δεν κάνει τεράστια κωλοτούμπα ο αρχιλαϊκιστής Τσίπρας θα πάμε για φούντο, τα άλλα που λες απλά είναι για εσωτερική κατανάλωση

sofiascomments είπε...

θα την κανει..έτσι νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί η Χ.Α. να μην πλήρωσε η ίδια πολλά για την προβολή της, αλλά μην ξεχνάμε πως και η αρνητική διαφήμιση που δέχονταν μέσα από τα ΜΜΕ δεν παύει να είναι διαφήμιση ...

Ανώνυμος είπε...

Η κωλοτούμπα έρχεται!

Δημοσίευση σχολίου