Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

"ΗΡΘΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ"…Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καρύστου

ΗΡΘΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ…

Όπως σε κάθε προεκλογική περίοδο, έτσι και σ' αυτή κατέφτασαν στα μέρη μας οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού στα πλαίσια του προεκλογικού τους αγώνα. Σε συλλογικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο τίποτα το μεμπτό. Έτσι, λειτουργεί η Δημοκρατία άλλωστε. Σε προσωπικό και ηθικό επίπεδο όμως;
Η Κάρυστος, το Μαρμάρι και τα Στύρα ερήμωσαν! Οι δρόμοι είναι άδειοι αφού τα μαγαζιά βάλανε λουκέτο και στέκουν άδεια και σκοτεινά. Η αγορά στέγνωσε και δεν κυκλοφορεί άνθρωπος. Στα κεφαλοχώρια δεν βρίσκεις τίποτα μετά το σούρουπο. Στα μικρά χωριά δεν έμειναν παρά λιγοστοί γέροι και κάποιοι νεώτεροι κάτοικοι που πασχίζουν να τα "φέρουνε βόλτα" με τ’ αγροτικά και την κτηνοτροφία. Οι οικοδόμοι κάθονται, οι νταμαρτζήδες κάθονται, οι ψαράδες δεν πιάνουνε ούτε τιμή ούτε πελάτες, το ίδιο και οι εστιάτορες και όλα τα πλακώνει η φοβέρα της βαριάς φορολογίας και τα σκιάζει η σκλαβιά των μνημονιακών πολιτικών.
Σ' αυτές τις περιοχές λοιπόν, οι τρείς βουλευτές της απερχόμενης συγκυβέρνησης, Μαρκόπουλος, "Σίμος"’ και "Συμεών", έρχονται να μας ζητήσουν ξανά την ψήφο μας, ώστε να συνεχίσουν την ίδια καταστροφική πολιτική. Ας εξετάσουμε λοιπόν τον ρόλο που έπαιξε ο καθένας από αυτούς, για να φτάσει η περιοχή μας στην κατάσταση που είναι σήμερα.
Από την μία, ο Μαρκόπουλος, ο οποίος με τις γνωστές πια κωλοτούμπες, δεν βόηθησε παρά μόνο τον εαυτό του. Όσο δε για τις συνεχείς υποσχέσεις του για επίλυση του ιδιοκτησιακού, οι κάτοικοι ακόμα περιμένουν. Από την άλλη, ο ομοϊδεάτης Σίμος Κεδίκογλου υπερασπιζότανε με πάθος τα σκληρά μέτρα και τις μνημονιακές επιλογές, ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Τέλος, ο Συμεών Κεδίκογλου μετά από μία περίοδο ανυπαρξίας, αφού εφάρμοσε τα Μνημόνια, ως Υφυπουργός της συγκυβέρνησης, τώρα κάνει τον τυχοδιωκτισμό του στο πλάι του νέου "σωτήρα" ΓΑΠ. Ας μην ξεχάσουμε επίσης, των εμπαιγμό των λατόμων της περιοχής που παρά τις διαρκείς υποσχέσεις βρίσκονται ακόμα στον "αέρα". Από κοντά βέβαια και ο συντοπίτης μας Γιώργος Κακάτσος συνεπής υπηρέτης της περασμένης πολιτικής κατάστασης, ως πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πλέον ψαρεύει σε θολά νερά, με μόνο επιχείρημα την εντοπιότητα, αφού στα προηγούμενα διοικητικά του καθήκοντα τα έκανε… Ποτάμι!
Πολίτη της Εύβοιας, πολίτη της Καρυστίας, θα ακούσεις πολλά από το στόμα τους. Υποσχέσεις για την δήθεν λύση των προβλημάτων σου, δήθεν ανακούφιση από τα φορολογικά βάρη που οι ίδιοι σου δημιούργησαν, ψευτοδιλήμματα του τύπου "ή εμείς ή το χάος", θα σε φοβερίσουνε για την σύνταξη σου που οι ίδιοι κατάντησαν χαρτζιλίκι, θα σε φοβερίσουνε για τις ανύπαρκτες καταθέσεις σου, θα σου υποσχεθούνε δουλειά σε μία χώρα με ενάμιση εκατομμύριο άνεργους, θα… θα… θα...

Μην τους φοβηθείς! Πάλεψε με αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο, ένωσε την φωνή σου με την φωνή των συμπολιτών μας που κοιτάνε στο μέλλον με ελπίδα, αρκετά με τον μαύρο φόβο τους. Πάμε μπροστά, πάμε δυνατά! Πάμε να σταματήσουμε την κατηφόρα, πάμε να ανατρέψουμε την μιζέρια και την κοινωνική καταστροφή!
Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ!

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καρύστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου