Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Shame on you Samaras!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

1.Μετά 98 χρόνια χωρίς Παπανδρέου στην βουλή.
2. Πολιτικός όρκος και ο μικρότερος πρωθυπουργός στην Ελλάδα, μόνο 40.

3. Ο Λεβέντης πήρε πιο πολλούς ψήφους από τον Βενιζέλο!!
4. Δεν έγινε παράδοση απο τον Σαμαρά.

shame on you Samara! shame on you!


O Tσίπρας έφτυσε το Ποτάμι και προτίμησε τους ΑΝΕΛ, αν και είχαν μικρότερα ποσοστά.
Δεν μάσησε στην αμπελοφιλοσοφία του τίποτα, και μάλλον και αυτός πιστεύει σαν πολλούς από μας, ότι το ποτάμι είναι ένα κατασκεύασμα με σκοπό και μόνο την εξουσία για ευνόητους λόγους. Ο Θεωδοράκης κατάπινε πρόκες ενώ μιλούσε για αυτό και δεν έχασε στιγμή να πετάξει τα καρφιά του.
Είπαμε, οι συνθήκες ζητούν, ψυχραιμία και ευελιξία.

Μπράβο Αλέξη! 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχωράει ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Αποφάσισε να μην παραδώσει την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα…
Ο κ. Τσίπρας δεν θα παραλάβει από τον προκάτοχό του, Αντώνη Σαμαρά, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, για να παραδώσει την πρωθυπουργία.
Έτσι, η τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων πρωθυπουργού θα γίνει από τον Κώστα Μπούρα, διευθυντή του γραφείου του κ. Σαμαρά στο διευθυντή του γραφείου του κ. Τσίπρα, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μάσησε (ο Αλέξης) την αμπελοφιλοσοφία του τίποτα αλλά κατάπιε σαν γλάρος την φιλοσοφία των ψεκασμένων, εδω που τα λέμε ο Καμένος είναι πιο σοβαρό άτομο από τον Θεοδωράκη..

Ανώνυμος είπε...

Και δεύτερον το Ποτάμι πήγε πολύ καλά για πρώτη φορά που κατέβηκε σε βουλευτικές εκλογές και έχει μέλλον, σύντομα θα τα σπάσει με τον Καμένο ο Αλέξης, οπότε μόλις φύγει ο Καμένος έρχεται ο Σταύρος

Δημοσίευση σχολίου