Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Εγκαίνια στο ΙΕΚ ΚΑΡΥΣΤΟΥ." Μια εστία γνώσης και πολιτισμού στην Νότια Εύβοια."


καθηγητές του τμήματος ΑΠΕ και ο Δήμαρχος κ.Ραβιόλος
 Το μεσημέρι της Τρίτης 24 Φεβρουαρίου, άνοιξε μια νέα σελίδα στις δομές εκπαίδευσης στην Νότια Εύβοια και συγκεκριμένα στην Κάρυστο.

Το ΙΕΚ  στεγάζεται στους χώρους του ΕΠΑΛ και παρέχει στους μαθητές ειδικότητες στην πληροφορική, στα τουριστικά επαγγέλματα και τεχνικής υποστήριξης στις Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
 Τον αγιασμό παρακολούθησαν πλήθος μαθητών και μαθητριών, καθηγητές και καθηγήτριες, όπως και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.Η σημερινή μέρα είναι μια μέρα χαράς και ελπίδας που δίνει στους νέους και τις νέες μας
προοπτικές εργασίας ενώ οι υψηλές προδιαγραφές σπουδών όπως και το άριστο εκπαιδευτικό προσωπικό εγγυάται την επιτυχία του.


Η σημερινή ημέρα επιστεγάζει τις συνεχείς και άοκνες προσπάθειες του Δημάρχου Λευτέρη Ραβιόλου για την επίτευξη του μεγάλου αυτού στόχου.

Ευχόμαστε καλή αρχή και καλές σπουδές σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες και προσδοκούμε  η Κάρυστος να γίνει  εκπαιδευτικός προορισμός μιας και η πόλη μας έχει όλες τις υποδομές για  να φιλοξενήσει μαθητές από άλλες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου