Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

Δυτική παραλία!! μια αναγέννηση!!

 Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους για το μεγάλο αυτό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη και όπως όλα δείχνουν, θα κάνουν την ευχάριστη έκπληξη σε όλους το καλοκαίρι!!


 Είδα και σε άλλα σημεία να γίνονται ετοιμασίες, αλλά θα ρωτήσω και θα σας πω μετά.
Παρόλα αυτά, με το γεφύρι στον μεγάλο δρόμο και την διαπλάντυση, με την πλατεία στην είσοδο της πόλης, με την δυτική παραλία, για να μην αναφέρω και τα τεχνικά έργα και την ανάπλαση του Δημαρχείου, η Κάρυστος αρχίζει να δείχνει μια εικόνα αξιοποίησης...
Εκείνες οι λακκούβες να μην άνοιγαν με δυο βροχές, τι καλά που θάμασταν ε?

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο τοίχος και τα ντουβάρια και μπράβο, άλλα τα 200 μέτρα παραλία που είναι???
Την πήρε το Κύμα??
Και όλα εκείνα τα μαγαζιά που σερβιραν κανένα καφέ παραλια, τι θα κάνουν θα μετακομίσουν
Πάνε τσαμπα μου φαίνεται τα 120,000 χιλιάρικα

Ανώνυμος είπε...

Καλοδεχούμενο το έργο Σοφία μου, αλλά εμένα μου άρεσε όπως ήταν παλιά, μία ωραία παραλία.

sofiascomments είπε...

ανώνυμος 2.52
σταδιακά θα τελειώσει όλη. αν αναφέρεσαι στην άμμο, δεν είναι θέμα που μπορεί να λύσει ο δήμος.

sofiascomments είπε...

και μας έτσι μας άρεσε, μιας και εκεί, κάτω από το palace ήταν το αγαπημένο στέκι..αλλά τι να κάνουμε τώρα? να το αφήσουμε να το καμαρώνουμε σε πλήρη διάλυση? να μην χαρούμε που επιτέλους φτιάχνεται? η παραλία δυστυχώς χάθηκε..αν και από ότι έχω διαβάσει υπάρχει τρόπος να ξαναεμφανιστεί..αλλά δεν είμαι ειδικός για να πω..ας ελπίσουμε ότι κάποτε θα επανέλθει.

Ανώνυμος είπε...

από ότι το κόβω, τα 120000 δεν έφτασαν ουτε για τα μπετα..αλλά μάλλον, δεν χαίρεσαι που φτιάχονται τα πράγματα..

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους η πόλη αλλάζει προς το καλύτερο!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους Σοφία, κάποιος βρέθηκε να αναδείξει αυτό το έργο γιατί όπως έχω γράψει αλλού κανένας μικρόψυχος δεν το αναφέρει, να μην βλέπουμε μόνο τα στραβά, να βλέπουμε όλην την εικόνα. Οι λακούβες όμως είναι πρόβλημα, ειδικά στον παραλιακό δρόμο είναι απαράδεκτο να υπάρχουν, μπορεί να τις δημιουργεί η ασταμάτητη - πραγματικά - βροχή αλλά πιστεύω ότι ο κος Διγαλέτος πρέπει να το λύσει άμεσα, δεν υπαρχουν δικαιολογίες

Ανώνυμος είπε...

Την παραλία την έχει πάρει το κύμα εδώ και πολύ καιρό, τώρα το παρατήρησες; Ο άνθρωπος τον τοίχο μπορεί να φτιάξει, την παραλία την φτιάχνει η φύση

Ανώνυμος είπε...

Ναι συγχαρητήρια και μπράβο κτλ κτλ! Όλα αυτά στη Καρυστο... Γιατί στο Μαρμαρι η κατάντια είναι μεγααααλη! Λακούβες απαράδεκτες στους δρόμους, βρόμα και σκουπίδια σε δρόμους και παραλίες.. Αλλά σιγά μην αναφέρατε οτιδήποτε το αρνητικό κα. Κολλια..

sofiascomments είπε...

δεν σε καταλαβαίνω αναγνώστη, πράγματι. είσαι πολυ αρνητικός απέναντι μου και δεν θέλεις να καταλάβεις τα αυτονόητα. ότι δηλαδή εγώ εδώ μένω, και κατεβαίνοντας ακόμα και για το σουπερ μάρκετ, από κει περνάω..δεν ξεφεύγω δηλαδή ντε και καλά να γράψω κάτι. το βλέπω μπροστά μου. όσο για τα σκουπίδια στις παραλίες, εννοείται, ότι κάθε τέτοια εποχη παντού έχει σκουπίδια, και εδώ έχει, θα καθαριστούν όπως κάθε χρόνο..λες φέτος να τις αφήσουν έτσι? Oι λακούβες είναι παντού πρόβλημα , όσο για τα σκουπίδια στους δρόμους...δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να απευθυνθείς. γιατί δεν κάνεις μια επιστολή με το όνομα σου να την ανεβάσουμε? αλλά στο ίδιο πνεύμα που μου γράφεις.."σιγά μη γράψεις με το όνομα σου κ.ανώνυμε,"

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι όλο σκαμένο για τον αγωγό?

Ανώνυμος είπε...

Ε, μα δεν είναι φυσικό να βρεθεί και ένας ξινός να διαμαρτυρηθεί; Είπαμε να αναδείξουμε ένα έργο, μια βελτίωση της καθημερινότητας και τσουπ βρίσκεται ο ξινός όπως πάντα να ολοφύρεται λες και ήρθε η συντέλεια, μπαμ κάνει από 100 χιλιόμετρα

Ανώνυμος είπε...

Την παράλια πήρε το κύμα όπως θα πάρει και αυτά τα ντουβάρια με μια καλή νοτιαδουρα.
Θάνε φέτος θάνε του χρόνου... ουδείς ξέρει.
Το πρόβλημα ήταν, το παλιό ντουβάρι και αμμουδιά τελικά??
Η αυτό- αυτά τα αστροπελέκια που σχεδίασαν και κατασκεύασαν το νέο λιμενοβραχίονα, που παρήγαγε και θα παράγει καταστροφή.
Τσάμπα λοιπόν όχι τα 120,000, άλλα 180.000 χιλιάρικα.
Ανώνυμε 3:21 μ.μ και 5:47 μ.μ. ΚΑΙ δημοτική αρχή τι δεν καταλαβαίνεις ???

Μπράβο λοιπόν στο δήμαρχο για το πλακόστρωτο μιας και τσακίστηκε κανείς αν αυτό είναι το ζητούμενο με αυτά μερεμέτια.

Bloger δεν είπα ότι η παραλία καταστράφηκε από τον Ραβιολο...
Μη παρεξήγησε

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν λοιπόν, μιας και γράφετε σε αυτό το δημόσιο blog και αφού δεν ξεφευγετε , απ'οτι κατάλαβα, από τα σύνορα της πόλης σας, να κάνετε μια εξόρμηση και λίγο πιο πέρα... Μαρμαρι, Στυρα .... Να καταγράψετε ΚΑΙ τα αρνητικά , να εστιάσετε λιγάκι και σε αυτά , μπάς και ενδιαφερθεί κάποιος να διαβάσει τα άρθρα σας και γίνει κανένα 'θαύμα' . Εκθειάζοντας μόνο δεν γίνεται δουλειά.. Ανεβάστε ένα άρθρο που να δείχνει μια κάποια , έστω, ενόχληση για τις απαράδεκτες λακούβες εντός Καρυστου και όχι μόνο.. Μη χαϊδεύετε τα αυτιά τους μόνο.. Αυτός είναι ο σκοπός του blogging .. Κοιτάζω - παρατηρώ - ενημερώνω - σχολιάζω.. Και όλα αυτά με μια ουδέτερη μάτια και έκφραση.

Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

Επίσης.. Ανώνυμε 6:18 διάβασες κάπου ότι δεν 'χαιρομαι'; Εγω απλά λέω ότι δίνουμε 120000€ , 180000€ ή όσα είναι τέλος πάντων σε ντουβάρια , άχρηστα για εμένα προσωπικά και δεν κοιτάζουμε να φτιάξουμε καμία λακουβα πχ, να βάλουμε καμία λάμπα στον δρόμο κτλ..

sofiascomments είπε...

Kαλημέρα αναγνώστη και θα σου πω τα εξής
πρώτα από όλα το θέμα με τις λακούββες το λέω συνέχεια, αλλά θα σταθώ στο blogging.
Έχεις μπερδέψει το δημοσιογραφικό σαιτ με το blog. Αυτά που λες, θα ήταν καλύτερα να τα επισημάνεις στα δημοσιογραφικά , που το λένε ότι είναι, και έχουν και διαφημήσεις,δηλαδή κάποια έσοδα,δηλαδή είναι και δουλειά. Εγω καλέ μου αναγνώστη, το λέω συνέχεια ότι κάνω blogging που είναι η εντύπωση, το συναίσθημα, το ημερολόγιο και η διάθεση της στιγμής. Τώρα αν αυτό έχει αγγίξει αναγνώστες και με παρακολουθούν είναι ευχάριστο μεν αλλά δεν μου δίνει κάποια ευθύνη πάρα πάνω δε.Το blogging και άντε να το δεις στην google αν δεν με πιστεύεις είναι άλλο πράγμα από αυτό που λες..και κοίτα τις ετικέτες από πάνω..και τι δεν έχει εκτός από ενημέρωση. Και το bloggιng δεν είναι ουδέτερο .αφου είναι προσωπικό. εγώ δεν είμαι ουδέτερη , Δεν το κατάλαβα αυτό αναγνώστη, δηλαδή ενδιαφέρθηκες εσύ τόσες φορές που με βρίσανε χυδαιότατα δημοσίως?μήπως κατέθεσες πουθενά την αντίθεση σου, η έτριβες τα χέρια σου και γέλαγες? με άλλα λόγια, υπογράφεις φιλικά, αλλά δεν είσαι ούτε φίλος, ουτε φίλη, δεν ξέρεις τι είναι blogging και θα σου θυμίσω ότι το ίντερνετ είναι ανοικτό να γράφεις ότι θέλεις, και να μην ζητάς από τους άλλους να γράφουν αυτά που θες εσύ.

Δημοσίευση σχολίου