Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Νοσοκομείο Καρύστου.." Ξανά σε εγρήγορση!?"


Ο κ. Κουρουμπλής είναι ο νέος υπουργός υγείας. Η αλήθεια είναι ότι τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση
μέχρι που διάβασα ότι θέλει να αλλάξει τους διοικητές των νοσοκομείων.
Φυσικά θα εννοεί  και τους αναπληρωτές διοικητές, μιας και θεωρεί όπως βλέπουμε στην ανακοίνωση ότι είναι υπεύθυνοι της κατεδάφισης του ΕΣΥ.
Αναρωτιέμαι ποια είναι η βάση της αξιολόγησης εκτός των κομματικών κριτηρίων!
Μάλιστα λοιπόν, οι υπάλληλοι φταίνε και τα στελέχη της ΝΔ όπως θα διαβάσετε, δεν μπορούν να πάρουν την αποζημίωση που δικαιούνται μιας και τους πετάνε έξω πριν να λήξει το συμβόλαιο για να βάλουν τα δικά τους παιδιά, αλλά τα ακούνε και από πάνω γιατί δεν σκύβουν το κεφάλι και να αποχωρήσουν ήρεμα ήρεμα...ίσως να αυτομαστιγωθούν κιόλας ποιος ξέρει, ακούγοντας το υπόλοιπο προσωπικό να φωνάζει...shame on you!!
Και αυτό τώρα σας φαίνεται φυσιολογικό....να απομακρύνονται διοικητές και αναπληρωτές διοικητές που έχουν κάνει τα πάντα να σταθούν τα νοσοκομεία όρθια την στιγμή που η κάθε κυβέρνηση σκουπίζει ότι αποθεματικό υπάρχει και μειώνει μισθούς και προσωπικό.

Λοιπόν, δεν ξέρω τι θα κάνει ο Κουρουμπλής αλλά το νοσοκομείο μας να το ξεχάσει για να τα πάμε καλά, αλλιώς για πότε μερικοί σύριζα θα ...ξεριζωθούν....δεν λέγεται...Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015


Έρχονται αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων

Έτοιμος να αλλάξει τις ηγεσίες των νοσοκομείων δηλώνει ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Σε δηλώσεις του στο AgrinioNet.gr ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι θέμα χρόνου το υπουργείο να προχωρήσει σε αλλαγές των διοικητών
και τονίζει «καλύτερα να σιωπούν κάποιοι γιατί είναι οι συνειδητοί εγκληματίες της κατεδάφισης του ΕΣΥ».

Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του για την αλλαγή των διοικητών στα νοσοκομεία ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε: «Θα κληθεί η Ν.Δ. να πάρει θέση σε αυτό το θέμα. Σε μια καθημαγμένη οικονομικά χώρα δεν μπορεί πολιτικά στελέχη της Ν.Δ. να ζητούν αποζημιώσεις την στιγμή που η κυβέρνηση ζητά τις παραιτήσεις τους» και τονίζει ότι πρόκειται τις επόμενες ημέρες να αλλάξει τον υπάρχον νόμο για τους διοικητές των νοσοκομείων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ισχύει ότι η θητεία των διοικητών νοσοκομείου είναι 2 ή 3 έτη και μετά πρέπει να αντικαθίστανται;

sofiascomments είπε...

Nα λήγει όμως η θητεία ΑΦΟΥ δεν υπάρχει κανείς λογος αντικατάστασης, και μετά...ας γίνουν όπως πρέπει για το καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

ειχα ακουσει οτι ληγει η θητεια του οσονουπω, δεν συζηταω οτι ειναι κορυφαιος στη δουλεια και πρεπει να παραμεινει

Δημοσίευση σχολίου