Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Μια καταπληκτική βραδιά με την μπάντα της "Στροφής"

 Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας μας για αυτό το πολύ σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες, ο δήμος μας φιλοξενεί σήμερα και αύριο την κινητή μονάδα ενημέρωσης του ΚΕΘΕΑ.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και των Ανεμοπυλών, σε συνεργασία με τον κ.Ρήγο ετοίμασαν αυτήν την πολύ σημαντική δράση που τονίζει την αγάπη για την ζωή και την πίστη στην όμορφη πλευρά της.
Αυτή την όμορφη πλευρά , μας έδειξαν μέσα από τα τραγούδια τους και την καταπληκτική ερμηνεία της Μαρίας.
Να ευχαριστήσουμε θερμά και δημοσίως τον κ.Ρήγο, για την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνει με ένα τόσο σωστά παρεμβατικό τρόπο. Ένα τρόπο που δείχνει ότι και οι δημότες όταν θέλουν, μπορούν να κάνουν την διαφορά.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΩΝΗ!
 Ροκ μουσικές με αγγλικό και ελληνικό στίχο, γνωστά τραγούδια και αξέχαστες επιτυχίες, ενθουσίασαν  το κοινό.
υπεύθυνη του προγράμματος
 Η υπεύθυνη του προγράμματος μας μίλησε εν συντομία, μιας και αύριο θα ακολουθήσει η ομιλία, για τις δυνατότητες που παρέχουν τα προγράμματα και το πόσο σημαντικό είναι να διαχέεται αυτή η γνώση μέσα στις μικρότερες όπως και στις μεγαλύτερες κοινωνίες, μιας και οι ουσίες, δυστυχώς είναι παντού.
κ.Ραβιόλος
 Ο δήμαρχος κ.Ραβιόλος μας μίλησε για αυτή την ανάγκη ευαισθητοποίησης και τον στόχο της δημοτικής αρχής να στηρίξει όλες τις δράσεις που προάγουν τις δυνατότητες των παιδιών από την μια, και από την άλλη , τα απομακρύνουν από τα μονοπάτια της όποιας χρήσης.
κ.Βόσσος

κ.Ρήγος
κ.Βασιλοπούλου, κ.Κολόμπαρη.
Στην είσοδο μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό με πολύ χρήσιμες πληροφορίες για γονείς και παιδιά, μιας και η ΣΤΡΟΦΗ απευθύνεται σε εφήβους και νέους.

Όλοι το ξέρουμε ότι και στην περιοχή μας γίνεται χρήση διαφόρων ουσιών, κυρίως χασίς.
Ανησυχούν οι γονείς, αδιαφορούν τα παιδιά για την υγεία τους και τις επιπτώσεις.
Ας επισκεφθούν την μονάδα, ας πάρουν ένα τηλέφωνο, ένα τηλέφωνο που μπορεί να αλλάξει την ζωή τους, η μάλλον, να την σώσει την ζωή τους.

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ που μας χάρισαν τόσο  όμορφα τραγούδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου