Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Στην ζώνη του μεσονυκτίου..

Ακούω ειδήσεις και μου φαίνεται πως γυρίζουμε έργο..κάτι σαν το τραίνο του μεσονυκτίου αλλά μεταφορικά, και ελπίζω όχι κυριολεκτικά για ολόκληρη την χώρα.

Βασικά ακούω τους υπουργούς και με πιάνει απελπισία. Ο κ Δρίτσας είπε να μην παραποιούμε τα λόγια των υπουργών και εννοεί τα λόγια της κυρίας του που είπε ότι λιάζονται οι μετανάστες και ότι όλοι είναι στεγασμένοι. Επίσης είπε ότι είναι 100, 200, άνθρωποι, πως είναι δυνατόν μια πόλη σαν την Αθήνα να μην μπορεί να τους στηρίξει.. Ευτυχώς που είπε και η Βαγενά ότι είναι ανοησίες, και κάπως σώθηκε η τιμή του κόμματος, και δεν μπορούν να πουν και για αυτήν ότι είναι μέσα στους μαύρους κύκλους της δεξιάς..


Τα άκουσα με τα αυτιά μου, και την καραμέλα που έχουν βρει για " κύκλους της δεξιάς, για προδότες που κατέστρεψαν την Ελλάδα, για δημοσιογράφους πληρωμένους και τα λοιπά και τα λοιπά...¨καλύτερα να την φτύσουν η να την καταπιούν γιατί κατάντησε αηδία η κατάσταση.

Εκτός από αηδία κατάντησε και καθαρή κοροιδία, εκτός πια και αν πράγματι, ζουν σε άλλη διάσταση της πραγματικότητας στην φάση "Όνειρο είναι μην με ξυπνάτε" . με το να δικαιολογούν τους καταληψίες στην Πρυτανεία..
"Δεν πειράζει μωρέ, παιδιά είναι το Πάσχα θα φύγουν" o ένας, " Δεν πειράζει μωρέ, θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο και θα φύγουν " ο άλλος.
"Δεν κάνουν και τίποτα κακό και δεν είναι ανάμεσα τους κακοποιά στοιχεία " o τρίτος..

Η αυτοί είναι τελείως κουκουρούκου η είναι ψεκασμένοι γιατί αριστερό πράγμα αυτό δεν είναι σίγουρα.
Εν τω μεταξύ τα παιδιά που περιμένουν τα Εράσμους η πεινάνε στην ξενιτειά, η χάνουν την σειρά τους, διπλώματα πτυχία συνέδρια, πάνε κατά ήλιου, και ένα ιστορικό κτήριο με περιουσία ανεκτίμητη είναι στα χέρια αγνώστων.
Μια καλή ιδέα είναι να τους προσλάβουν μετά για φύλακες. Μιας και μάθανε τον χώρο, που να τρέχουν να βρουν άλλους ε?
Oι καθηγητές διώχνονται και ο υπουργός λέει, "εντάξει μωρέ, γιατί δεν πάνε αλλού να συνεδριάσουν? "
Δεν πάμε καλά, δεν έχουμε σχέδιο, δεν παίρνουμε φράγκο, η Αθήνα γίνεται πάλι το κέντρο αποθήκευσης ανθρώπων και η εγκληματικότητα βασιλεύει με το μπάχαλο, αλλά 'εντάξει μωρέ" αυτά τα λένε οι φασίστες , οι κύκλοι της διαπλοκής και κολοκύθια τούμπανα.

Ετοιμαστείτε για καταστάσεις εκτός κάθε φαντασίας με αυτά τα μυαλά και όσοι είναι ευχαριστημένοι με αυτή την κατάσταση θα λυπηθούν και δεν θα τους λυπηθούν..το μόνο σίγουρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου