Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ενημέρωση για την ανακύκλωση από τον προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Καρύστου.

Η ανακύκλωση στον δήμο Καρύστου έχει ξαναρχίσει κανονικά και για περισσότερες πληροφορίες απευθύνθηκα στον προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας κ.Βαρελά.

Ο κ.Βαρελάς μας ενημερώνει ότι το φορτηγό της ανακύκλωσης περνά κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, εκτός εκτάκτων δρομολογίων που μπορεί να χρειαστεί και αναπροσαρμόζει το πρόγραμμα του.
Το αυτοκίνητο είναι καινούργιο και το χειρίζεται ένας οδηγός για ευνόητους λόγους χρήσης των μηχανημάτων. Η έδρα του είναι στα Στύρα.

Μας είπε επίσης ότι γίνονται κινήσεις από τον αρμόδιο δημοτικό σύμβουλο κ.Αλούκο, για περισσότερους μπλε κάδους, και ότι πολύ σύντομα με το νέο πρόγραμμα ανακύκλωσης, θα υπάρχουν θεαματικά αποτελέσματα.

Τον ρώτησα επίσης , γιατί πολλοί κάδοι είναι ανοικτοί, και η απάντηση ήταν πάνω κάτω η αναμενόμενη, μιας και το έχουμε αναφέρει πολλές φορές.
Αν δεν είναι ανοικτοί,τα πετάνε απ' έξω, και μετά περνάνε γάτες, σκύλοι, λερώνουν οι δρόμοι κλπ.
Υπάρχει και η μεγάλη έλλειψη προσωπικού που επιδεινώνει το πρόβλημα.
Για να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο, ας ρίχνουμε τα σκουπίδια σωστά και εκεί που πρέπει.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!