Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα ΚΔΒΜ Δήμου Καρύστου[Αίτηση συμμετοχής


Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Καρύστου έχουν δημιουργηθεί, από τις αρχές του 2015 μέχρι σήμερα, δεκαπέντε εκπαιδευτικά προγράμματα στα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα: «Βασικά Αγγλικά Ι», «Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο»,
«Τοπική Ιστορία», «Καινοτομία – Επιχειρηματικότητα – Διοίκηση Επιχειρήσεων», «Οικιακή Μελισσοκομία», «Διαμόρφωση και Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων», «Εργαστήριο Χειροτεχνίας», «Εργαστήριο Ψηφιδωτού».
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην Κάρυστο και στα Νέα Στύρα, ενώ, για πρώτη φορά το Κ.Δ.Β.Μ. Καρύστου ξεκίνησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα και στον Αλμυροπόταμο. Αμέσως μετά το Πάσχα, αναμένεται να λειτουργήσουν αντίστοιχα τμήματα και στο Μαρμάρι.
Το έργο υλοποιεί ο Δήμος Καρύστου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.Τα προγράμματα παρέχονται δωρεάν και μπορούν να συμμετέχουν ενήλικεςκάθε ηλικίας, ανεξάρτητα από το μορφωτικό επίπεδο.  
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση, όπου αναφέρονται αναλυτικά τα προσφερόμενα προγράμματα.  Όσοι έχουν κάνει αίτηση κατά την διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους 2014 – 2015 δεν απαιτείται να ξανακάνουν.
Για τις εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο Δημαρχείο Καρύστου και στα ΚΕΠ Μαρμαρίου και Στυρέων. Μαζί με την αίτηση απαιτείται και φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.
Πληροφορίες: Σοφία Γκουμάτση –  6979118736.
Αιτήσεις έως την Δευτέρα 27  Απριλίου 2015.
Ο Δήμαρχος
Ελευθέριος Ραβιόλος

neastyranews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου