Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Σταμάτησαν πάλι οι εργασίες του δρόμου Καψάλων -Τσακαίων;

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Σταμάτησαν πάλι οι εργασίες του δρόμου Καψάλων -Τσακαίων;

Πριν από έναν χρόνο όταν ξεκίνησε αυτή η σελίδα να γράφεται ένα από τα πρώτα θέματα που είχαμε προβάλλει τότε ήταν και οι εργασίες που είχαν ξαναξεκινήσει για τον δρόμο Καψάλων - Τσακαίων.

Η εταιρία ΙΟΝΙΟΣ ήταν  η τρίτη κατά σειρά που έχει αναλάβει αυτό το έργο και οι εργασίες συνεχίζονταν κανονικά και το έργο προχωρούσε.
Όμως πριν από λίγο καιρό το έργο αυτό δείχνει σταματημένο όπως βλέπετε στις φωτογραφίες κάνοντας τους κατοίκους της περιοχής να αρχίζουν να πιστεύουν πλέον πως στην περιοχή τους επαναλαμβάνεται η ιστορία του γεφυριού της Άρτας.
Φυσικά μιλάμε για ένα έργο πνοής για την Νότιο Εύβοια που θα κάνει την πρόσβαση από και προς την Κάρυστο πολύ ποιο σύντομη και ασφαλή (αν ποτέ τελειώσει).
Βέβαια οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Στύρων αντιμετωπίζουν και ένα μεγάλο πρόβλημα με αυτόν τον δρόμο αφού έχουν δει τις περιουσίες τους να καταστρέφονται χωρίς να έχουν λάβει (εκτός ελαχίστων) εδώ και τόσα χρόνια τις προβλεπόμενες αποζημιώσειςγια τις ιδιοκτησίες τους που χάλασαν εκεί που περνά ο δρόμος.
Κάποιες ελάχιστες προκαταβολές πήραν τον τελευταίο καιρό και πολλές πρόσφατες προεκλογικές υποσχέσεις σύμφωνα με πληροφορίες.
Το ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:
v  Τι θα γίνει με αυτόν τον δρόμο;
v  Πόσες εταιρίες πρέπει να αλλάξει ακόμα;
v  Πότε οι κάτοικοι θα αποζημιωθούν εν τέλει όπως γίνεται σε άλλες περιοχές;
v  Ποιος αρμόδιος θα ενδιαφερθεί από την περιοχή για να δοθούν οι κατάλληλες και υπεύθυνες απαντήσεις για το έργο αυτό;
Και ένα τελευταίο ερώτημα και πολύ ουσιαστικό:
v  Ως πότε η Νότια Εύβοια κύριοι πολιτικοί - βουλευτές - και αρμόδιοι φορείς θα είναι τόσο παραμελημένη και θα την θυμάστε μόνο στις εκλογές;

neastyraneews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου