Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Υπουργοί ..ρόλοι..

Zούμε κάθε μέρα και ένα νέο σκηνικό που δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε και ο ένας λέει το μακρύ και το κοντό του.

Η αλήθεια είναι όμως είναι μια.

Η αλήθεια είναι ότι όταν υπογράφαμε σαν χώρα, τις διάφορες συνθήκες όπως της Ρώμης, της Λισσαβόνας, και του Δουβλίνου, βάζαμε τις βάσεις για να ήμαστε ακριβώς εδώ που έχουμε φτάσει.

Είτε στο μεταναστευτικό, είτε στις τράπεζες, είτε στα εργασιακά και τις συντάξεις, σε όλα σιγά σιγά, συνθήκη συνθήκη, μας έφεραν στα σημερινά αδιέξοδα.

Ποιος τις διάβαζε? Ποιος ενδιαφερόταν να ενημερώσει το τι υπογραφόταν στο όνομα του?
 Mήπως και να τις έλεγαν θα έβρισκαν ακροατήριο?

Ξεφύγαμε από τα προνόμια του πυρήνα των χωρών της ευρωζώνης και περάσαμε σιγά σιγά στην τρίτη ζώνη μαζί με την Βουλγαρία κλπ χώρες, για αυτό και έχουν λυσσάξει για τους μισθούς και τις συντάξεις.

Γιατί μας μιλάνε λες και ήμαστε ηλίθιοι?

Λέει η κυρία Τασία ας πούμε. "Nα τους πνίξουμε δηλαδή?"

Tι λαικισμός είναι αυτός από μια υπουργό που δεν καταλαβαίνει το νόημα των λέξεων που χρησιμοποιεί και βλέπει παντού εχθρούς ,φασίστες, διαπλοκές κλπ?
Όχι ότι δεν υπάρχουν, αλλά δεν είναι και όλοι όσοι δεν δίνουν το ίδιο νόημα στις λέξεις, πως να το κάνουμε τώρα ....!..

Δηλαδή πόσο έξυπνος πρέπει να είσαι για να απαντήσεις, ότι πρέπει να κοιτάξουμε την ενημέρωση των πολιτών στις περιοχές εκείνες για τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν αν έρθουν?
Να έρθουμε σε επαφή με την Τουρκία και να βρεθεί μια πολιτική η άλλη λύση για τους δουλεμπόρους?
Nα ενισχύσουμε τις περιπολίες για να υπάρχει κάποιο κλίμα αποτροπής και φόβου των δουλεμπόρων που έχουν αφήσει τους λιμενικούς αβοήθητους και μόνους?

Yπάρχουν και άλλα που θα μπορούσε να πει κάποιος αλλά η κυρία Τασία δεν είναι υπουργός, είναι ρόλος ...με τις ατάκες της, τον τρόπο που μιλάει,  με τους μορφασμούς της, με την στάση της..να μου το θυμηθείτε..θα την δούμε να παίζεται  και σε σκηνή..αργά η γρήγορα..

Βγαίνει και ο σύζυγος και μαλώνει που την παρεξηγήσαμε...τι να πεις..

Όταν μιλάς έτσι για κάποιον ,αρχίζουν αυτοί που τους ξέρουν και απαριθμούν το τι έχουν κάνει και τι δεν έχουν κάνει και πόσο μορφωμένοι είναι κλπ και τα κλπ.
Όμως αυτά τελικά ανήκουν σε άλλες ιδιότητες και όχι του πολιτικού που απευθύνεται στον κόσμο, γιατί ο κόσμος δεν ξέρει τι συνθήκες έχουν ψηφιστεί, θα πάρει προσωπικά την κάθε μια και τον κάθε έναν που δεν μπορεί καν να επικοινωνήσει ένα στοιχειώδες νόημα?
Mήπως τους ήξερε και χτες, η επειδή τους ήξεραν μερικοί πρέπει να κάτσουμε όλοι σούζα μην τυχόν και μας μαλώσουν?

Την προηγούμενη βδομάδα έγινε χαμός με την Ζωίτσα στο βενζινάδικο.

Η Ζωή στην Αιδηψό, μέρος πρώτο.
Η Ζωή πάει βενζινάδικο, μέρος δεύτερον.
Το λάστιχο της Ζωής, μέρος τρίτον,

και μέχρι το δέκατο μέρος, είχαμε μάθει ότι ο υπάλληλος είναι ένα κολόπαιδο, οι κυρίες είναι ΝΔ, και η μια που πήγα και είδα το προφιλ της τα τραβάει ο οργανισμός της που λένε με τις ανοησίες που γράφει,  και ναι, κυρίες και κύριοι, σαν από θαύμα τριήμερο, βρέθηκε την τρίτη μέρα μάρτυρας, πρώην αστυνομικός, (TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ!) , που ήταν εκεί και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.
Έβγαλε και ο Σύριζα Αιδηψού ανακοίνωση και από το πολύ το γλείψε γλείψε στην Ζωή, στέγνωσε η γλώσσα του και ακόμα πίνει νερό να ξεδιψάσει.

Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι πολύ καλώς είχαν οδηγό οι υπουργοί και αυτοκίνητο, για να αποφεύγουν να έρχονται αντιμέτωποι με τέτοια πράγματα και να τους πιάνει στο στόμα του ο ένας και ο άλλος, και αυτοί να είναι ασφαλής .
Τώρα αν περιμένετε από μένα να σας πω ποιος έχει δίκιο, χάσατε.

Η Ζωή είναι ρόλος..δίνει πολλά σε κάποιον που γράφει..Αγενής, αλαζόνας, ξερόλας, ..δικηγόρος με πελάτες που διδάσκουν ...ήθος...όλα τα έχει..όρεξη νάχεις να γράφεις  επιθεωρήσεις.

Αυτό που έκανε όμως με τους συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατίας, δεν το καταπίνω με τίποτα. Απίστευτο ασυγχώρητο και χυδαίο.
Και ας προσπάθησε να τα μπουρδουκλώσει με τα δικηγορίστικα της, η αλήθεια των λέξεων της φάνηκε και βγήκε στον αφρό, σαν να ξαφρίσεις κρέας...βρώμικος και αηδιαστικός αφρός για πέταμα.

Και πάμε στον γκράντε ρόλο, Κουράκης, αυτός με την κοτσίδα και την σεξουαλική ποίηση.
Θα σπάσουν τα ταμεία με τον φίλο μας τον Κουράκη ...
Άντε με το καλό να περάσουν τα παιδιά μας στις Πανελλήνιες, και να αναλάβουν την διοίκηση των πανεπιστημίων μιας και το 75% της απόφασης για την λειτουργία τους ξανά ανήκει στους φοιτητές.
"Που περάσατε? Σε ποια κλαδική γραφτήκατε? Σημειώσεις πήρατε?"  και τα λοιπά και τα λοιπά.

Είχαν έρθει και ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ, από όλον τον κόσμο για να βοηθήσουν αλλά τους διώχνουν, μιας και τα παιδιά μας τα ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.
(φωνάζω γιαυτό και τα  κεφαλαία).

αχχχχ....τι θα δουν τα ματάκια μας ακόμα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου