Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Ο Γιάνης είπε " I will be back!"

http://www.palo.gr/palo-me-apopsi/article/?cid=32&aid=80


"Έχετε δει τι λένε για μένα τις τελευταίες δύο μέρες. Είμαι ξένο σώμα στο σύστημα και αργά ή γρήγορα θα με πετάξουν. Έμενα στα Εξάρχεια, εδώ ανήκω. Θα επιστρέψω.»

 "Ι will be back!" είπε ο ΓΙΑΝΗΣ  ανέβηκε στην μηχανή και εξαφανίστηκε στο σκοτάδι της νύχτας.

Αυτός ο άνθρωπος ψοφάει για ντόρο, αυτό είναι σίγουρο, επίσης αυτά που λέει, για άλλη μια φορά με κάνουν να γελάω με την αφέλεια τους.
Τι είπε ο άνθρωπος... με λίγα λόγια, και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
Και μορφωμένος , καθηγητής παρακαλώ, και συγγραφέας και οικονομολόγος , δηλαδή ένα ωραιότατο μέρος του συστήματος, που μάλιστα έγινε και πολιτικός για να μπει και το κερασάκι στην τούρτα, ΑΛΛΑ,
 ο καημένος δεν είναι μέρος του συστήματος, θα τον πετάξουν έξω, και δεν θα είναι πια καθηγητής να λέει στους άλλους τι να ξέρουν και πως να το σκέφτονται, ούτε θα είναι κοσμοπολίτης με παπιγιόν και κουστουμάκι στον Λευκό Οίκο...
Πιέστηκε πολύ ο Γιάνης να το βάλει μωρέ, τον καταλαβαίνω τον καημένο...μεγάλη υποχώρηση, δεν μπορώ να πω..
Έμενε στα Εξάρχεια λέει, λες και αυτό σημαίνει κάτι, κάτι σαν τίτλος, κάτι θα επιστρέψω και θα γίνω πάλι ένας ονειροπόλος φοιτητής που θα ήθελα να αλλάξω τον κόσμο και μετά ίσως μικρύνει πάλι και γίνει παιδάκι και μετά μωρό να παίζει στις κούνιες.

Πολύ δούλεμα πέφτει αλλά βρήκε τα έρημα που έχουν μάθει αλλιώς και τα μπέρδεψε γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι μάστερ στο αλλαλούμ της συμπεριφοράς.

Αρχίζω και λυπάμαι το σύστημα τελικά, αλλά δεν θα το λυπηθώ πολύ μιας και πιο πολύ λυπάμαι εμάς που ανεχόμαστε τέτοια καραγκιοζιλίκια.

Τον καημένο παρεξηγημένο Γιάνη που δεν τον καταλαβαίνει στον πλανήτη κανείς, εκτός από κάτι φίλους στο κόμμα και από αυτούς όχι όλοι. Όλοι είναι κακοί, νενέκοι, προδότες, φασίστες, ελεεινοί και τρισάθλιοι, και πάνω από όλα πληρωμένοι, γιατί αν δεν είσαι πληρωμένος τον βλέπεις σαν τον Μεσσία με φτερούγες δίπλα στον Σωτήρα..
Εξαπτέρυγα στην εκκλησία με την φάτσα του Βαρουφάκη θα πηγαίνουν μπροστά στον Επιτάφιο και στον σταυρό θα είναι η Ελλάδα.

Έχουν επιτελείο τρομερό επικοινωνιακό, αυτή είναι η αλήθεια, και τους βγάζω το καπέλο.
Αλλιώς και τα μωρά παιδιά ακόμα δεν παίζουν με όσους τους βρίζουν πατόκορφα, όχι μεγάλοι άνθρωποι που κρατάνει και την μοίρα σου στα χέρια.
Είναι τόσο γελοίο αυτό που λένε για την στρατηγική, που την λένε δημόσια, για να το μάθουν και οι αντίπαλοι καλέ, μην τους πιάσουν και στον ύπνο και δεν έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα!!

Διαβάζω την λατρεία που δηλώνεται στο πρόσωπο του, τους ύμνους, και τις κατηγόριες προς όσους δεν κάνουν το ίδιο και λέω..τι να γράψω εγώ τώρα που θα με λένε και μένα όλα αυτά τα φοβερά πράγματα?
  Αλλά στο τέλος αποφασίζω να μην υποκύψω στον εκφοβισμό και στο βρισίδι και να πω αυτό που σκέφτομαι,..που τι στο καλό...θα είναι και άλλοι..δεν μπορεί  να μην τα σκέφτονται και άλλοι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου