Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Καρύστου 2015

                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                   

Οι Αθλητικοί Σύλλογοι CASTELLO ROSSO (Ποδηλασία), Α.Σ. ΔΡΑΚΟΙ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ (Kick boxingGrappling), Α.Σ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ  (Ακαδημία Ποδοσφαίρου – Ακαδημία Μπάσκετ) και Α.Ο. ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ( Ακαδημία Ποδοσφαίρου), και Α.Ο ΚΑΡΥΣΤΟΥ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διοργάνωση του 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Καρύστου που θα γίνει το Σάββατο 20 Ιουνίου και ώρα 19:00 στην κεντρική πλατεία της Καρύστου (Πλατεία Αμαλίας).
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αθλήματα του κάθε συλλόγου ώστε όλοι να τα γνωρίσουν  την αθλητική δραστηριότητα του τόπου μας.
Επίσης όλοι οι παρευρισκόμενοι – ενήλικες και παιδιά – θα μπορέσουν να γνωρίσουν τα μυστικά του κάθε αθλήματος μιας και θα μπορούν να συμμετέχουν στην επίδειξη – προπόνηση – παιχνίδια που θα γίνουν στην πλατεία.
Σας περιμένουμε όλους (μικρούς και μεγάλους) στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 2015 να δώσετε δυναμικό παρών ώστε να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να γίνεται και καλύτερο, γιατί πάνω απ’ όλα ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και οφείλουμε όλοι να υποστηρίξουμε κάθε αντίστοιχη προσπάθεια  που συμβάλλει στην Αθλητική καλλιέργεια των παιδιών μας και την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.
                                    

                                                                       ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

                                                        Τα Δ.Σ. των Αθλητικών Συλλόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου