Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2 Προτάσεις για φαγητό σε Κάρυστο και Μαρμάρι.

θέα από το Καρύστιον

Ο χώρος εστίασης έχει πολλά να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη, όχι μόνο στην Κάρυστο,αλλά και Μαρμάρι όπως και στα Στύρα. Επίσης στα χωριά λειτουργούν πολλές ταβέρνες που έχουν γίνει must για κάθε παραθεριστή .
Μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακή κουζίνα μέχρι και γκουρμέ απολαύσεις που δεν αφήνουν κανέναν δυσαρεστημένο.  
Εδώ θα σας συστήσουμε 2 ιδιαίτερες επιλογές, η κάθε μια πολύ διαφορετική από την άλλη.
Αν θέλετε να απολαύσετε ένα γεύμα η δείπνο  σε ένα πολύ ρομαντικό περιβάλλον, μέσα στο πράσινο και ατέλειωτη θέα από κάθε πλευρά στην θάλασσα, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε επιλογή από πολύ προσεγμένα πιάτα με  ιδιαίτερη φροντίδα, τότε το ξενοδοχείο Καρύστιον, είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε και να ξεκουραστεί η ψυχή σας σε αυτήν την βεράντα!
Το ξενοδοχείο Καρύστιον θα το βρείτε επί της παραλίας Καρύστου ,λίγα μέτρα από το Μπούρτζι, το μεσαιωνικό μας κάστρο.


θέα από το Καρύστιον
 Η  δεύτερη πρόταση μας ,είναι η ταβέρνα του Θανάση Λαψάτη στο Μαρμάρι.

Ο κ.Λαψάτης είναι ο ίδιος παραγωγός, και δίνει μεγάλη σημασία στην διατροφή  των ζώων. Θα λέγαμε ότι εδώ η μπριτζόλες αποκτούν άλλο νόημα από γεύση και μέγεθος. Θα πάρετε και για το σπίτι μιας και οι μερίδες είναι για ...θεριακλήδες ..
Δοκίμασα και το μπιφτέκι, από σκέτο κιμά ,μόνο με μυρωδικά και είναι απίστευτο.
Μια ταβέρνα με μια δροσερή αυλή στον δεύτερο παραλιακό του Μαρμαρίου.

Θα ήθελα σας παρακαλώ να σημειώσετε ότι αυτή η ανάρτηση ΔΕΝ είναι διαφημιστική.
Είναι μια πρόταση από προσωπικές εντυπώσεις και μόνο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!