Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

"ΔΙΟΚΛΕΙΑ " Μέρος 2ον! Το δεύτερο μέρος των ΔΙΟΚΛΕΙΩΝ, ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου των Ανεμοπυλών και εμπνευστή του νέου αυτού θεσμού, κ.Αλκιβιάδη Βόσσο. Ακολούθησε χαιρετισμός και από τον δήμαρχο κ.Ραβιόλο.
Ιδιαίτερη τιμή για όλους , η παρουσία του Μητροπολίτη μας κ.Σεραφείφ .
Η εφηβική ομάδα του χορευτικού τμήματος των Ανεμοπυλών καλοσώρισε τους καλεσμένους χορωδούς και το κοινό με χορούς της περιοχής μας , ενώ στο καβοντορίτικο συνόδευσαν τα παιδιά ο κ.Φαρφαράς και ο κ.Μαμμάς.
Η κ.Ζωγράφου και η κ.Στελιάτου, τραγούδησαν μελωδικά αγαπημένα κομμάτια με την συνοδεία των κ.Βαρελά στο μποζούκι, Νόβα στο πιάνο, και κ.Παπαβασιλοπούλου στην κιθάρα.
 Ακολούθησαν οι χορωδίες, που η κάθε μια με το δικό της πρόγραμμα, κράτησαν αμείωτη την προσοχή του κοινού, ενώ ενθουσίασαν με τις φωνητικές τους δυνατότητες και την άψογη εκτέλεση των τραγουδιών.
Χορωδία Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Θεσσαλονίκης.


Γυναικείο φωνητικό σύνολο Συμβολαιογραφικού συλλόγου εφετείου Θεσσαλονίκης
Εξαιρετικές ερμηνείες και πολύ προσεγμένες επιλογές έτσι ώστε να υπάρχει μια εναλλαγή συναισθηματικών εντάσεων και εντυπώσεων.

Χορωδία συλλόγου αποφοίτων Αμερικανικού κολλεγίου ´´ΑΝΑΤΟΛΙΑ ´´Μετά το τέλος του προγράμματος, προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα και πλακέτες στους αρχηγούς των χορωδιών και των μαέστρων τους .

 Η εκδήλωση έγινε η αιτία να συναντηθούν γνωστοί και φίλοι από παλιά, αλλά


και να δημιουργηθούν νέοι δεσμοί φιλίας και συνεργασίας.
Το δεύτερο μέρος του φεστιβάλ των ΔΙΟΚΛΕΙΩΝ ήταν μια εκπληκτική βραδιά που δεν αφήνει παρά την προσμονή για το τρίτο και τελευταίο μέρος με μια μεγαλειώδη παρουσία από την Γαλλία τον Ιούλιο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου