Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Μία το βράδυ της Κυριακής.

Η ώρα είναι μία και ο ύπνος ξενυχτάει ανήσυχος ανάμεσα στο 30 της εκατό έκπτωσης στα παγωτά των ΑΒ, και τις φωνές του Πικραμένου,,συγνώμη, του Βαρεμένου εξηγώντας ότι δεν έγινε και τίποτα βρε αδελφέ...αρκεί να κάνουμε υπομονή.

Το πρωί ο ίδιος έλεγε ότι εγγυάται..περίπου ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, το μεσημέρι θα έκλειναν οι τράπεζες μια μέρα και βράδιασε να είναι κλειστά μια ολόκληρη βδομάδα.

Ευτυχώς πέρασα 2 ώρες στο κλειστό γυμναστήριο και ξεχάστηκα λίγο με τους χορούς των παιδιών και την δυνατή μουσική.
Πολύ ωραία ήταν και στο τέλος της εκδήλωσης είχα μετανιώσει πάρα πολύ για το μισό ταψί τούρτα που εξαφανίστηκε από την αγωνία μου και σκεφτόμουν ότι καλύτερα θα ήταν να έκανα γυμναστική η πάω για χορό..

Τέλος πάντων, ότι έγινε έγινε, και όπως έλεγε και μια κυρία φεύγοντας, θα χάσουμε κιλά τρέχοντας από το ένα ΑΤΜ  στο άλλο.
"Πάμε μαμά για σουβλάκι!" έλεγε το μικρό, "Πάμε όσο έχουμε " έλεγε ο πατέρας..

Πως φτάσαμε να λέμε τέτοια πράγματα! Απίστευτο..
Φυσικά μιλήσαμε με γνωστούς για το δημοψήφισμα όμως το ΟΧΙ κυρίως ήταν ασαφή και θα ήθελαν να ξέρουν τι ακριβώς σημαίνει πέρα από τα ηρωικά κελεύσματα και παραλληλισμούς του 40.

Δεν ξέρω αν είναι πιο πολύς ο εκνευρισμός μου από τα κουνούπια αλλά με έχουν φάει και τα δύο..

Τέλος πάντων από ότι βλέπω οι ουρές στα ΑΤΜ είναι ατέλειωτες από την μια, και από την άλλη, μερικοί λένε, "Όλα καλά θα πάνε"..
Define καλά παρακαλώ θα ήθελα να τους ρωτήσω,αλλά δεν βαριέσαι..Όταν κάποιος τα βλέπει αυτά καλά, τι να ρωτήσεις και τι να σου πει..

Άλλοι δεν έχουν πάρει τον μισθό τους, άλλοι την σύνταξη, άλλοι δεν έχουν στείλει λεφτά στο παιδί τους στο εξωτερικό, άλλοι περίμεναν τα φάρμακα η είχαν δρομολογήσει εξετάσεις σε νοσοκομεία,,,αλλά, δεν βαριέσαι μωρέ..Εμείς ήμαστε ο περήφανος λαός που έχει αξιοπρέπεια..

Ειλικρινά όγκωσα με αυτή την λέξη και αν είναι να μας στοιχίσει όσο το 40 να μου λείπει..
Ας πάρουμε πρώτα τις αποζημιώσεις και μετά να βάλουμε καινούργιες στο κάτω κάτω...

Θα ενημερωθεί ο κόσμος τι θα σημαίνει το ΝΑΙ του και το ΟΧΙ  του? Η , θα αφεθεί στο συναίσθημα και στην εντύπωση ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα?

Eύχομαι να ασχοληθούν και ακόμα περισσότερο να μην εκβιαστούν ψυχολογικά από τις ειρωνείες τις βρισιές και τις σπόντες.
Να βάλουν τα στοιχεία κάτω και να μην στηριχτούν ότι θα κάνουν ένα άλμα με την ελπίδα ότι θα υπάρχει κάποιο στρώμα από κάτω γιατί το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει.


Μετάνιωσα που δεν πήγα στην πίστα του μότο κρός ,μπορεί να έκανα και ένα άλμα να θυμηθώ τα νιάτα μου..Οπωσδήποτε θα ήταν καλύτερα από το τους ακούω να λένε πράγματα που ακυρώνονται το επόμενο μισάωρο..
Ήταν το πρωί ένας ΑΝΕΛ, αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του. Είναι ένας που μιλάει σαν να βγάζει διάγγελμα και φωνάζει..Στον λόγο του έλεγε, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την ρευστότητα!
Είμαι σίγουρη ότι αν ψάξω σε κάποιο κανάλι είναι και λέει τα ίδια..Τι να πω ...Ο Θεός να βάλει το χέρι του ,αλλά όχι για να μας μουτζώσει.. ΠΑΛΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου