Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Είναι και άλλοι περήφανοι..!

Μια παγίδα που εγκλωβίζει πολλούς και πολλές είναι ότι ταυτίζουν την ΠΑΤΡΙΔΑ! μας με την ικανότητα της μιας και της άλλης κυβέρνησης.

Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό αυτό.

Το θέμα είναι καθαρό και η κυβέρνηση δεν μιλάει ξεκάθαρα.
Το ΟΧΙ σημαίνει ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ότι θα οδηγηθούμε με τον ένα η τον άλλο τρόπο στην έξοδο της ευρωζώνης.Επομένως το ερώτημα είναι ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ ..το οποίο σημαίνει πολλά πράγματα, και είναι όλα μαύρα, τουλάχιστον για αρκετά χρόνια.

Πολλοί λένε " Bλέπεις τις ουρές των αστέγων" αλλά δεν θέλουν φαντάζομαι να συμμετάσχουν και αυτοί σε αυτές τις ουρές. Το θέμα είναι να τις εξαλείψουμε όχι να κάνουμε όλο τον πληθυσμό μια ουρά με κουπόνι για το ένα η το άλλο.

Η αδυναμία τους να κυβερνήσουν  ας μη γίνει ο  λόγος της συνολικής μας καταστροφής.

Βρίζουν το ΚΚΕ, επειδή έντιμα και θαρραλέα συνεχίζει να ξεκαθαρίζει την θέση του και λέει το πιο σωστό και καθαρό που το λένε όλοι εκτός από την κυβέρνηση.
Δεν γίνεται να παραμείνουμε στο ευρώ με το οχι, δεν γίνεται χωρίς τον συγχρονισμό της κοινωνίας και των νόμων με της ΕΕ.

 Ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ δεν μιλάνε καθαρά. Εξακολουθούν να θέλουν να επιβάλλουν μια δική τους αντίληψη σε όλο τον κόσμο στην κυριολεξία.

Εν κατακλείδι το σημερινό συμπέρασμα είναι ότι ο
ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ αλλά ένα κόμμα που κυβερνά την χώρα, και τα ιδεώδη όπως και τα συμφέροντα, δεν ταυτίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου