Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Με πρωϊνή διάθεση..για κουβέντα.Καλημέρα βρε παιδιά, τι νέα?
Δεν μπορείς να μου απαντήσεις ε? 
Δεν πειράζει θα σου πω τα δικά μου.
Για αρχή, ευχαριστώ πολύ τους φίλους μου που μου έκαναν την χάρη. Τι ωραίο πράγμα να σε καταλαβαίνει ο άλλος! Τι ωραίο που είναι όταν ακόμα και δεν σε καταλαβαίνει να σε σέβεται.
Είναι μεγάλο πράγμα αυτό και δίνει στον καθένα λίγη δύναμη πάρα πάνω να συνεχίζει με χαρά ότι κάνει.

Κατά τα άλλα, άκουσα ένα κουφό τις προάλλες! Δεν υπάρχει που λένε! Ότι κάνω μαθήματα στα κέντρα δια βίου μάθησης δηλαδή.
Φυσικά και όχι. Μα πως τους ήρθε? Ψάχνουν να βρουν ντε και καλά κάτι για να κερδίσω..
Νάναι καλά οι άνθρωποι , αφού περνάνε ωραία με τα ψέμματα, γιατί να τους στεναχωρούμε..?

Έτσι που λέτε με τα κουτσομπολιά..
Κατά τα άλλα , ωραία περνάμε με τις εκδηλώσεις, μας φεύγει το μυαλό από τα περίεργα που συμβαίνουν στην πολιτική και βοηθάνε να περνάει ο χρόνος μέχρι να σώσει να βρεθεί μια συμφωνία να δούμε μετά, θα έχουμε όρεξη για πολιτιστικά, η θα μας κοπεί μαχαίρι.

Και ενώ εμείς τραγουδάμε άλλαξε η ΔΗΜΑΡ αρχηγό.
Και ΝΑΙ αναγνώστη, δεν έχει γίνει η ΔΗΜΑΡ, φτερό στον άνεμο! Όχι!, Έβγαλε έναν 36χρονο να δει ο Τσίπρας που το παίζει το τζόβενο της πολιτικής. Θεοχαράκης μου φαίνεται τον λένε...

Πόσο χρονών η Φώφη η Γεννηματά? Ποιον θα βγάλουν στην θέση του Βενιζέλου που αν ήταν κοντά θα του έδινα μια πάστα να τον γλυκάνω τον άνθρωπο με τόση πίκρα που έχει πάρει.
Μια νουγκαντίνα, μια τουλούμπα που θα του ταίριαζε και περισσότερο..κάτι τέλος πάντων.

Την Κυριακή η λαϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει και θα δούμε το ποιος θα τρώει τις τουλούμπες μετά!

Θα κάνει και η ΝΔ  εκλογές να ξεφορτωθεί τον Σαμαρά και θα βάλουν και κει έναν νέο..Όσοι ονειρεύονται τον Καραμανλή θα μείνουν με την όρεξη...έτσι νομίζω..

Στην Τουρκία ο Ερτογάν κάνει ενέσεις να συνέλθει μιας και μέχρι Κούρδοι μπήκαν στην βουλή και του έκοψαν την όρεξη για υπερεξουσίες..
Και τώρα,? Δεν θα γίνει χαλίφης? Πολλές ντουλούμπες θα φάει ο Ερντογάν σήμερα...!


Δεν μου λέτε βρε παιδιά..Έχετε καταλάβει αν θα γίνει κάποια συμφωνία?
Eγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα..Τίποτα απολύτως, και μη μου πουν άντε ψήφισε πάλι γιατί τόσα χρόνια δεν έχω ζωγραφίσει γαϊδάρους πάνω στο ψηφοδέλτιο αλλά θα την κάνω την ζωγραφιά, δεν το γλυτώνω..
Καλημέρα όπου και αν είστε, ότι και αν κάνετε! Όπως λέει και η Τσαπανίδου
ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σοφία, αστους να λένε,πολλές φορές σκέφτομαι ότι αν κάποιοι λοιδορώντας άλλους καταφέρνουν έστω με αυτό τον τρόπο να αισθάνονται καλύτερα με τον εαυτό τους και να αντέχουν τη μαύρη τους ζωή, ε τότε, χαλάλι τους

Δημοσίευση σχολίου