Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα νούμερα και οι βαθμοί.

Σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό τύπο, απορρίφθηκαν και οι τελευταίες αλλαγές που έστειλαν οι δικοί μας, και τέλος πάντων όλη αυτή η ιστορία μου θυμίζει τα παιδιά που επιμένουν να δώσουν εξετάσεις ενώ δεν είναι έτοιμα με την ελπίδα ότι κάτι θα γίνει την τελευταία στιγμή, και θα περάσουν.

Μιλάμε για τις εξετάσεις Lower  η Proficiency, όπου για να περάσεις απαιτείτε το 65% των απαντήσεων.
Ας πούμε λοιπόν ότι στις 100 απαντήσεις έχουν τις 60 λάθος.
Είναι δυνατόν να περάσει και να είναι οι εξετάσεις μόνο 2 μήνες μακρυά?
Όσο και να το λες όσο και να το εξηγείς, τίποτα. Λες και κτυπάς την πόρτα του Τσίπρα.
Όχι σου λέει, θα διαβάσω και θα περάσω.
Πότε θα διαβάσεις χρυσό μου αφού δεν έχεις ξεκινήσει καν και πρέπει να έχεις ήδη εμπεδώσει το ένα και το άλλο?
"Δεν ξέρεις εσύ", σου απαντά, "Εγώ θα τα καταφέρω.."
Περνάνε οι μέρες με το θα και απόκριση καμία μέχρι που βγαίνουν τα αποτελέσματα και ...ουπς, δεν έχει περάσει.
o μαθητής που έμεινε με τους εξεταστές

Ας πούμε ότι οι φίλοι και οι φίλες, οι συγγενείς, οι γνωστοί , όλοι όσοι έλεγαν, "εντάξει μωρέ, θα τα καταφέρει" είναι οι ψηφοφόροι που στηρίζουν την κυβέρνηση, και το πανεπιστήμιο που δίνει τις πιστοποιήσεις  είναι η ΕΕ, τι συμπέρασμα βγάζουμε για το τέλος των διαπραγματεύσεων?
Oυπς....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!