Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Ένα πάρτι...μα τι πάρτι!!

Ώρα 2.44 το πρωί, η το ξημέρωμα..όπως θέλεις το μετράς.
Μόλις γύρισα από το καταπληκτικό πάρτι στο Κοχύλι της θεατρικής μας ομάδας μιας και οι παραστάσεις , άλλες ανέβηκαν και άλλες θα ανέβουν σε λίγες μέρες.

Πρώτα από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που με κάλεσαν και χορέψαμε φανταστικά τραγούδια που τα διάλεξε η Μαρίνα Σιαδίμα, αρχηγός της ομάδας και ο Βαγγέλης Τηνιακός.

Στην περίπτωση αυτής της ομάδας, ισχύει αυτό που λένε στην τηλεόραση  και μας φαίνεται κοινότυπο, αλλά τελικά είναι αληθινό.
Η καλή σχέση, το ταίριασμα μεταξύ τους και οι φιλίες, δημιουργούν την βάση για το τόσο υπέροχο αποτέλεσμα που έχουν στις παραστάσεις.

Υπάρχει σεβασμός, δέσιμο, καλή καρδιά και πάνω από όλα, καλή πρόθεση.


Είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό που έχουν φτιάξει και το ταλέντο τους γίνεται το νερό που ξεδιψά η ανάγκη της ψυχής, όχι μόνο της δικής τους, αλλά και της δικής μας.
Άνοιξα τον υπολογιστή για να μοιραστώ μαζί σας πέντε κουβέντες με το κέφι και το συναίσθημα που έχει η στιγμή αλλά αμέσως πέρασαν μπροστά μου τα νέα για δημοψήφισμα και αμέσως η καρδιά μου βούλιαξε.
Σαν να έπεσα από ένα ύψος και το τέλος του ακόμα δεν το βλέπω πουθενά.
Ο καιρός άλλαξε και ο αέρας που σηκώθηκε δεν πρόκειται να φέρει την μαγική Μαίρη Πόππινς για να δώσει το θαυματουργό μουρουνόλαδο της στους πολιτικούς μήπως και μάθουν τι είναι το σωστό για να το κάνουν.

Τι μας κρύβει το μέλλον λοιπόν?
Τι βάρος παίρνουν αυτές οι όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε με τραγούδια που ξύπνησαν αναμνήσεις από τον Μπόμπο στην πλατεία , από τον Βάτραχο και τη Μπαρμπάντος..παλιές ντισκοτέκ στην Κάρυστο, για τους νεότερους που δεν θα τις ξέρουν..

Γιάνγκα χορεύει η βασίλισσα, γιάνγκα χορεύει και ο βασιλιάς, και ένα τρελλοκόριτσο που δεν γερνά ποτέ..

3.01 μμ Κλείνω με μια ευχή..ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου