Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Δημοψήφισμα! Ωχ!

Τι έγινε ρε παιδιά!!?
Είπα να πάω και γω σε ένα πάρτι και δεν πρόλαβα να γυρίσω την πλάτη μου και έγινε της ..π....μπάμιας.!
Ουρές στα ΑΤΜ, δημοψήφισμα την άλλη Κυριακή , από τις 1 καίνε και πετάνε μολότωφ μέσα από το Πολυτεχνείο, γιατί σε περίπτωση που δεν το έχετε ΑΚΟΜΑ καταλάβει, το Πολυτεχνείο είναι βιοτεχνία μολότωφ...και δεν πειράζει μωρέ...παιδιά είναι...

Και τώρα τι θα κάνουμε?
O Aλέξης τα ήξερε τα πράγματα πολύ καλά, και τόσο καιρό προεκλογικά τον ρωτούσαν, τι θα κάνεις και τι θα κάνεις αν μουλαρώσουν και δεν κάνουν πίσω.
Και αυτό όλο σχέδιο είχε και όλα τα ήξερε και τελικά την τύφλα του ήξερε και σχέδιο δεν είχε.
Μας αλλάλιασε τόσους μήνες, μας υποσχέθηκε ότι ήξερε πάλι τι έκανε και ορκιζόντουσαν παντού ότι δεν θα βγούμε από το ευρώ και ότι δεν θα γίνει δημοψήφισμα.

Και τώρα τα έκαναν σκατά και απόσκατα και είναι περήφανη πράξη να βγεις από το ευρώ και θα γίνει και το δημοψήφισμα..
Όταν το ζητούσε ο Γιωργάκης γιατί είχε λυσσάξει ότι δεν ήταν καλό?
Γενικά τίποτα δεν του άρεσε, όλα λάθος τα έκαναν όλοι και τώρα αυτός είναι πατριώτης και περήφανος...
Εν τω μεταξύ για μια βδομάδα θα λυσσάξουν να μας πείσουν για το τι να ψηφίσουμε και χαρτί για  την τουαλέτα δεν έχουμε, αλλά για το δημοψήφισμα έχουμε.

Ας ξημερώσει πρώτα η Δευτέρα να δούμε πως θα μας βρει...και βλέπουμε μέχρι την Κυριακή..
Είναι αυτό που λένε ,ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, που μάλλον δεν εννοεί αυτό, αλλά ταιριάζει γάντι..

Εγώ δεν θέλω να πάω να ψηφίσω..
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΧΙ! Δεν στέκει ούτε στην λογική του σαλιγκαριού να με βάλεις να ψηφίσω για κάτι που δεν ξέρεις ούτε εσύ ο ίδιος..Κσι το ΝΑΙ πάλι δεν στέκει αφού δεν ισχύει μιας και δεν έχει περάσει η πρόταση τους από τα κοινοβούλια.

Δεν ξέρει κανείς τίποτα! Θέλουν ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ, να τους εμπιστευτούμε το μέλλον της χώρας και με τα μυαλά που έχουν θα το κάνουν χωράφι..

Είναι δόλεια η τακτική τους για να μας βγάλουν τελικά από την ευρωζώνη με ΨΕΜΜΑΤΑ όπως φαίνεται και στον πιο χαζό πολίτη..΄ΕΛΕΟΣ...

300  νοματαίοι να αποφασίσουν και να μην μας βάζουν πάλι εμάς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Ντρίπλα στην κίνηση του κ. Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει δημοψήφισμα  με ερώτημα «ναι» ή «όχι» στην πρόταση των δανειστών, ετοιμάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ευρωπαίοι ηγέτες, με στόχο να απομονώσουν τον έλληνα πρωθυπουργό.
Μετά από πυρατώδεις διαβουλεύσεις, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι κ.κ.  Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, Ανγκελα Μέρκελ, Μάριο Ντράγκι και Κριστίν Λαγκάρντ, ετοιμάζονται να αποσύρουν την κοινή πρότασή τους προς την Αθήνα, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν έχει καμία θεσμική υπόσταση, αφού δεν έχει περάσει από κανένα όργανο της ευρωζώνης, έτσι ώστε να μην έχει ουσιαστικά κανένα αντικείμενο το ερώτημα του δημοψηφίσματος.
Στόχος είναι ότι στην περίπτωση που η κυβέρνηση επιμείνει τελικά σε δημοψήφισμα  να τεθεί ως ερώτημα το «ναι» ή «όχι» στο ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου