Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Πρόσκληση υποδοχής Σέρβων κωπηλατών στο Μαρμάρι!
Με αφορμή τα 100 χρόνια από την απόσυρση του σερβικού στρατού και των προσφύγων μέσω Αλβανίας στην Κέρκυρα, μια ομάδα Σέρβων κάνει το γύρο της Ελλάδας (Καβάλα-Κέρκυρα) με ειδικά σχεδιασμένη κωπηλατική βάρκα. Θα διανύσουν πάνω από 1500χλμ. και θα κάνουν πάνω απο 300000 κουπιές για να καταθέσουν στεφάνι στην Κέρκυρα, στην μνήμη των 150000 Σέρβων που έφυγαν με τα πόδια από τη χώρα τους και βρήκαν σανίδα σωτηρίας στην φιλόξενη Κέρκυρα!

Ελάτε λοιπόν αύριο στο Μαρμάρι στις 13:00μμ να υποδεχτούμε το απίστευτο αυτό εγχείρημα και να αποδείξουμε οτι η χώρα μας διακρίνεται για την φιλοξενία της, τιμώντας κι εμείς τους προγόνους μας που πριν 100 χρόνια υποδέχτηκαν στην Κέρκυρα όλο το σέρβικο λαό! 
Το link του εγχειρήματος είναι εδω:http://www.vkczvezda.co.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=260%3Aveslanje-oko-balkana&catid=47%3Adogadjaji&Itemid=99
 Ένας αναγνώστης
Σημείωση
Από ότι έμαθα, υπάρχει μια πολύ ωραία  διοργάνωση υποδοχής από φίλους της προσπάθειας, και οι κωπηλάτες κινηματογραφούντε στο ταξίδι τους, όπως και ότι θα πάρουν πλάνα από την περιοχή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου