Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Ψώνια με ουρές στα ΑΤΜ.

Ακούω τον κ.Βούρτση να λέει το πόσο καλό είναι το δημοψήφισμα.
Κανονικά θα έπρεπε να νιώθω κάτι..από θυμό, μέχρι εθνική υπερηφάνεια.
Μπαααα..τίποτα απολύτως.
Μετά το σοκ το χθεσινό, και το πρωινό ανακάτεμα, αισθάνομαι μια σχεδόν ανακούφιση που όπως νάναι τέλος πάντων, θα φτάσει στο τέλος του αυτό το σκωτσέζικο ντουζ να πάει στο διάλο να δούμε τι θα κάνουμε.

Τόσο καιρό με τις διαπραγματεύσεις αυτό που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση είναι η επανάληψη της πρότασης "Η Ευρώπη της αλληλεγγύης της δημοκρατίας..μπλα μπλα μπλα"

Η Ευρώπη μόλις πριν λίγα χρόνια στην ιστορία, ήταν από κράτη τίποτα και από Αυτοκρατορίες με τις γνωστές επεκτατικές πρακτικές και ανάλογες επεμβάσεις σε όλη την Γη.

Είναι δημοκρατική όσο την συμφέρει, είναι ανεκτική όσο έχει κάτι να κερδίσει.

Ήταν το πλούσιο κάρο και μεις από πίσω από την ρόδα να νομίζουμε ότι το οδηγούμε ..

Δεν το πιστεύω ότι με έχει πιάσει μια τέτοια αποστασιοποίηση,,,είναι λοιπόν αλήθεια όσοι λένε, ότι δεν ξέρεις το πως θα συμπεριφερθείς σε κρίσιμες καταστάσεις.

Ουρές μεγάλες στα ΑΤΜ, που τις είδα με τα μάτια μου, όπου οι άνθρωποι γελούσαν και έκαναν αστεία..μάλλον από νευρικότητα.
Πήγα και για ψώνια σε περίπτωση που έχουμε ντράβαλα και δεν προλάβω να ψωνίσω αυτά που χρειάζομαι.
Τελικά χρειαζόμουν μια βαφή , μια σαντιγί και μπισκότα για να κάνω μια ωραία τουρτίτσα, επίσης ξύδι για την σαλάτα, και σκεφτόμουν ότι τι ωραία που θα ήταν να μπορούσα να κεράσω μερικούς που διαβάζουν αυτά που γράφω και ξινίζουν σαν τον τραχανά έξω από το ψυγείο.

Ακόμα μιλάει ο Βούρτσης, πω πω τι ωραία λόγια...για την έντιμη συμφωνία...

Η Ζωή διαβάζει τα χαρτιά της και γω σκέφτομαι ότι είχαμε την Μέρκελ με τα σακάκια από την μια, αλλά της Ζωής είναι πιο κομψά.


Το πρόγραμμα διάσωσης είναι ότι πρέπει για να φύγουμε όλοι από δω, έχουμε δεν έχουμε που να πάμε, αλλά και από την άλλη τι μας μέλει ποιος το ξέρει?

Πάντως οι συνθήκες είναι ότι πρέπει να γράψουμε μια ωραία επιθεώρηση ,να γελάμε με τον πόνο μας που λένε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου