Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

14 Ιουλίου 2015. ΤΟ ΧΑΟΣ.!

Που λέτε παιδιά, τα πράγματα είναι απαισιότατα και η το ρεζουμέ είναι ότι η αριστερή κυβέρνηση μας έφερε το χειρότερο μνημόνιο ever, τα λάθη τους ήταν και είναι παιδαριώδη και έτσι στον ανασχηματισμό καλό θα ήταν να τους εξετάσει πρώτα ένας ψυχίατρος γιατί πόσους Βαρουφάκηδες και Ζωή να αντέξει κανείς?

H Αριστερή πλατφόρμα έχει σηκώσει αντάρτικο και ούτε φεύγει ούτε ψηφίζει, χαμός..
Από τους Ανεξάρτητους δεν έχω καταλάβει τι κάνουν..
Η Βρετανία μπλοκάρει την χρηματοδότηση μας, δεν βρίσκουν νομικά στο ένα πρόγραμμα δεν βρίσκουν λεφτά στο άλλο, τώρα μας λένε βρέστε τα μόνοι σας.
Αλλά τι είναι βρε παιδιά τα 7 δις ευρώ? Στραγάλια?
Άσε που οι δόσεις και οι τόκοι γίνονται βουνό!
Σκάνε μία μια οι υποχρεώσεις μας, προετοιμασία για δραχμή δεν έχουμε, οι βουλευτές νοιάζονται για τα ιδεολογικά τους και ο λαός ...δεν πα να ψωφίσει...ποιος νοιάζεται τελικά...στην πραγματικότητα.
 Ο Σόιμπλε λέει ότι λέει και ο Βαρουφάκης για διπλό νόμισμα, στην Ευρώπη ο τύπος έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει την Μέρκελ σαν την κακιά μάγισσα και τον Σόιμπλε σαν τον δρακουμέλ.
Ένα όμως πορτοκαλί στρουμφάκι σήκωσε 200.000 πριν το capital control ...Το ξέρω αλλά δεν σας τον λέω..
Λέω και γω όταν τον έβλεπα ψύχραιμο και υπερ άνω,,τι ξέρει και χαμογελάει...?
Πουλημένοι πάλι και από τον δρακουμέλ και από τα στρουμφάκια...αχ βαχ..

Με όλο αυτόν τον χαμό δεν θέλω να σας συγχύσω αλλά βλέπω πάλι τον Βαγγέλη Βενιζέλο υπουργό οικονομικών, και κάπως όπως παλιά και πάλι και μεις να μην ξέρουμε τι να πούμε..

" Όνειρο είναι μη με ξυπνάτε?" η "Εφιάλτη βλέπω η θρίλερ?"

Τα μέτρα είναι σκληρά και η φορολογία μεγάλη.. Ποιος θα την πληρώσει απορώ! Μακάρι να τους κάναμε την έκπληξη και ξαφνικά να γινόμασταν ο σούπερ ουάου λαός να πέσουμε με τα μούτρα όλοι μαζί και να κάνουμε ένα νέο θαύμα, να δουν όλοι αυτοί, και οι έξω και οι μέσα, που θέλουν να μας κάνουν Βολιβία και Περού.
Αλλά με ποιους στην κυβέρνηση? Έλα ντε..

Μετά την εκτίναξη του χρέους και την τρομαχτική καταστροφή σε κάθε επίπεδο με το δημοψήφισμα, και τις λάθος συνεχιζόμενες επιλογές ανησυχούμε τόσο που ανακαλύπτουμε νέα επίπεδα κάθε φορά!
Τουλάχιστον ησυχάσαμε από γερμανοτσολιάδες και πουλημένους και δοσίλογους και όλα αυτά που ήταν το ψωμοτύρι του σύριζα.. θα πρέπει να βρουν άλλο λεξιλόγιο...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου