Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Aυτό το σήμα , ποιος θα το πάρει?

Βρε τι πάθαμε και τι θα δούμε ακόμα...
Μετά την τόσο γόνιμη...στήριξη της αριστερής πλατφόρμας και τις δηλώσεις που τις καταλαβαίνουν ΜΟΝΟ οι ίδιοι σε όλον τον πλανήτη, ο Σύριζα φαίνεται να χωρίζεται στα δυο, και αλλού τραβήξαμε εμείς και αλλού αυτοί τραβάνε.

Έχουμε επίσης την νεολαία Σύριζα που ζητά την παραίτηση του υπουργού Πανούση, έχουμε την Ζωή που αντιστέκεται σθεναρά στην ψήφιση αλλά δεν φεύγει βέβαια, έχουμε τον Βαρούφ που δεν βάζει γλώσσα μέσα και σπάει την σιωπή του κάθε τέταρτο παραδεχόμενος τα λάθη και τα λοιπά,,,που και αυτός βέβαια στηρίζει πολύ τον Τσίπρα.

Τον Τσίπρα όμως τον έχει ερωτευτεί όλη η Ελλάδα, εκτός από μένα και ίσως και σένα, και έχει μια τρελή δημοφηλία που το πάει πως το πάει, κοντεύει να τους το κολλήσει στα μούτρα να τους τελειώνει με εκλογές, να ξαναβγεί πρωθυπουργός αυτός και οι άλλοι να γυρίσουν στο μικρό πλην τίμιο 3% να πορεύονται.

Η Βαλαβάνη το πρωί στο Μέγα είπε ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ  στον λογαριασμό της μητέρας μου, αλλά...είναι τα παιδιά μου.
ΟΚ.
Επίσης  " η μαμά μου δεν είναι άσχετη, ήταν πρόεδρος ΑΕ, πάντα χειριζόταν μόνη της τα χρήματα της, ξέρει ..κλπ"
Όλα τα ξέρει η κυρία μαμά Βαλαβάνη εκτός του ότι θα έκθετε  ανεπανόρθωτα την κόρη της και αυτό δεν έπρεπε να το κάνει...χμ.....
Επίσης είπε ότι την παρακολουθούν στα τηλέφωνα, ότι χάθηκε ένα βαλιτσάκι της ΕΥΠ, και κάθομαι και ακούω, και ρωτάω τον εαυτό μου μιας και ήμουν μόνη μου.
"Ακούω αυτά που εννοεί και εννοεί αυτά που λέει?"
Κατά τα φαινόμενα το ίδιο έπαθαν και στις υπηρεσίες και της τα χώνουν από την ΕΥΠ  ότι καμιά βαλίτσα και ο Πανούσης την καλεί να καταθέσει μήνυση αν έχει τέτοιες υπόνοιες γιατί οι Έλληνες πολιτικοί δεν παρακολουθούνται.
ΧΑΜΟΣ, και ποτέ δεν βαριέσαι με τους πολιτικούς μας.

Και ρωτάω αναγνώστη και θέλω την γνώμη σου.
Σε περίπτωση εκλογών τι θα γίνει με το σήμα και το όνομα του κόμματος?
Ποιος θα το κρατήσει?
Mεγάλο πρόβλημα το brand name και σε ποιανού όνομα έχει καταχωρηθεί?

Mέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν με το όνομα ,κάνουν δουλειές με τον Μπόμπολα πάντως και όλοι περνάνε πάρα πολύ ωραία..

Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Τελειώνει» τον Λαφαζάνη ο Τσίπρας: Μην κρύβεσαι πίσω από την υπογραφή μου


«Τελειώνει» τον Λαφαζάνη ο Τσίπρας: Μην κρύβεσαι πίσω από την υπογραφή μου
47
 
 
4
 
 
0
Google +
 
0
 
 
0
Reddit
 
0
SUpon
 
0
 
0
Σκληρή επίθεση κατά της Αριστερής Πλατφόρμας στο Αριστερό Ρεύμα εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας, μια μέρα πριν από την κρίσιμη ψηψοφορία στη Βουλή.
Οπως αναφέρεται σε non paper, o πρωθυπουργός είπε σε συνεργάτες του.
«Μέχρι σήμερα αντιδράσεις βλέπω, ηρωικές δηλώσεις διαβάζω, αλλά καμία πρόταση εναλλακτική στο εκβιαστικό δίλλημα της 12ης Ιούλη δεν άκουσα.
Αν κάποιοι πιστεύουν ότι το εναλλακτικό αριστερό σχέδιο είναι το Σχέδιο Σόιμπλε, η αρπαγή του στοκ των χαρτονομισμάτων της ΕΚΤ ή το να δίνουμε στους συνταξιούχους χαρτάκια «iou»αντί για συντάξεις, ας βγουν να το εξηγήσουν στον ελληνικό λαό.
Και να μη κρύβονται πίσω από την ασφάλεια της δικής μου υπογραφής.
Έχω πλήρη επίγνωση ότι ανέλαβα την ευθύνη ενός δύσκολου συμβιβασμού. Ενός συμβιβασμού,όμως, που μας κρατά ζωντανούς να συνεχίζουμε να παλεύουμε.
Αύριο ψηφίζουμε τις τελευταίες προκαταρκτικές δράσεις και για έναν μήνα, περίπου, δεν έχουμε άλλη υποχρέωση νομοθέτησης και πρέπει να ρίξουμε το βάρος στην διαπραγμάτευση για τη νέα δανειακή σύμβαση.
Η έκβαση της διαπραγμάτευσης αυτής θα είναι καθοριστική και η κυβέρνηση πρέπει να αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα συμμαχιών, πολιτικών και κοινωνικών, στην Ευρώπη, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ταυτόχρονα, κατά το διάστημα αυτό, θα πρέπει να ρίξουμε το βάρος της κυβερνητικής πολιτικής στους τέσσερεις παρακάτω άξονες:
Στην καταπολέμηση της διαφθοράς και της διαπλοκής,
Στην προώθηση σημαντικών μεταρρυθμίσεων και αναγκαίων αλλαγών στο πολιτικό σύστημα
Στη προώθηση στοχευμένων δράσεων για τη στήριξη των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων
Στην προσπάθεια άμεσης προσέλκυσης επενδύσεων στην χώρα, ώστε να αντισταθμιστούν οι υφεσιακές τάσεις στην οικονομία.
Σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα της συμφωνίας, είναι αναγκαίο να προβούμε σε έναν απολογισμό και μια ολοκληρωμένη αποτίμηση της πορείας μας και να χαράξουμε συλλογικά την στρατηγική μας με τα δεδομένα της νέας πραγματικότητας.
Ο «κομματικός» ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αντιστοιχηθεί με τον «κοινωνικό». Να υποδεχθεί τις αγωνίες και τις προσδοκίες των δεκάδων χιλιάδων απλών ανθρώπων που στηρίζουν σε αυτόν τις ελπίδες του. Και συντεταγμένα, όπως αρμόζει στη δημοκρατική κουλτούρα της αριστεράς, να οδηγηθεί το Σεπτέμβρη σε ευρείες συλλογικές διαδικασίες ώστε να προσδιορίσουμε τους στόχους και τα χαρακτηριστικά της αριστερής διακυβέρνησης στα νέα δεδομένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου