Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

Ποιο πραξικόπημα?

Mια φορά, μια φορά να μιλούσαν την γλώσσα της αλήθειας και τι στον κόσμο.

Εδώ και μήνες, μας τάραξαν στην παπαρολογία, φτάσαμε στο μηδέν στην ξεφτίλα, στο χάος, και αντί να τα μαζέψουν λίγο, με λίγο σεμνότητα στο κάτω κάτω, έχουμε τους μεν από την μια να κάνουν για άλλη μια φορά τους επαναστάτες που τους έκαναν πραξικόπημα, ευτυχώς δηλ που το είπε ο ξένος τύπος και το πήραμε παντιέρα, και από την άλλη 2 σούργελα να παίζουν με τα νεύρα μας ..
Ειλικρινά, όλη η καλή διάθεση για υπομονή, για κατανόηση για κάτι τέλος πάντων στο όνομα των ιστορικών στιγμών, πάει περίπατο. Όχι άλλο άχυρο, όχι άλλο κάρβουνο χασάπη, έλεος.
Καταντήσαμε να ήμαστε το special needs της ΕΕ,  και απομονωμένοι από όλους..τι άλλο δηλαδή..

Και αν είναι να το πάμε έτσι, γιατί να μη σκεφτώ ότι έγινε εσωτερικό πραξικόπημα που μας πήγαν στην ΆΤΑΚΤΗ χρεοκοπία, που ακόμα και ο Λαφαζάνης σαν υπουργός δεν έβαλε τις φωνές όταν πληρώναμε τα πάντα και μείναμε ταπί και πιο ταπί από ταπί.?

Όσο για τις δηλώσεις του Μπαρουφάκη ότι δηλ έπεσε παγωμάρα στου Μαξίμου με το ΟΧΙ ενώ τι είχαν κάνει για να βγει ΝΑΙ και να την κοπανήσουν με το κεφάλι ψηλά, ΑΝ είναι αλήθεια, δεν συνιστά πράξη ...να την πω την λέξη?
Όχι, δεν θα την πω..πες την εσύ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου