Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

Τέλος εποχών με την σφραγίδα Σύριζα


ΊΟΥ!!
Όπου ίου , επιφώνημα νεολαίων εκτός κομμάτων που δηλώνει την αποστροφή και την αποδοκιμασία προς μια κατάσταση δήλωση η συμπεριφορά.
Τελείωσε η εποχή που βρίζαμε την Αμερική αφού ακόμα και ο Δραγασάκης ευχαρίστησε δημοσίως δια ραδιοφώνου και μάλιστου κομματικού, την Αμερική δια την βοήθεια και την συνδρομή της, για να μην πούμε τα τηλέφωνα με τον Τσίπρα κάθε μέρα παρά μέρα.

Τέλειωσε η εποχή των ψευδαισθήσεων περί συντρόφων και των δικαιολογιών στον Σύριζα.
Αναδεικνύονται προβληματικές συμπεριφορές και περίεργες ψυχοσυνθέσεις.
Απαιτούν από τον Τσίπρα να παραιτηθεί και να αναλάβει άλλος πρωθυπουργός, και να  αναλάβουν  τις τύχες μας άνθρωποι που δεν ψηφίστηκαν ΚΑΝ και αυτό δεν το λέμε πραξικόπημα?
Δεν λέμε παραξικοπηματία τον Λαφαζάνη , που ήθελε να αρπάξει....τα λεφτά και να κάνει και ντου στις θυρίδες...που δεν τις αγγίζει κανείς εκτός και αν υπάρχει εντολή εισαγγελέα για να ανοίξει κάποια θυρίδα.

Τέλος εποχής για την πεποίθηση που υπάρχει ότι μπορεί να υπάρχει συλλογική απόφαση για τα πάντα σε ένα κομματικό σχήμα που είναι μέλος κυβερνητικού σχήματος, και εν τέλει την απόφαση την παίρνει ο πρωθυπουργός.. Ελπίζω να το κατάλαβαν επιτέλους, αλλιώς...ιου ίου...

Αυτά αν γινόντουσαν από άλλο κόμμα, θα είχε σειστεί ο κόσμος, και δεν φαίνεται τίποτα περίεργο στους συριζαίους και στους ΑΝΕΛ , οι άλλοι άναυδοι παρακολουθούν. Ο Τσίπρας τους κοιτάει και δεν αντιδρά. ΊΟΥ!
ΙΟΥ για τον Βαρουφάκη που μάλλον έχει διπολική προσωπικότητα και δεν γνωρίζει η μια τι κάνει η άλλη.
Λέμε πάλι για εκλογές και μιας και έχουμε τέτοια έκτακτη ανάγκη και ήδη έχουμε κάνει 2 αναμετρήσεις πρόσφατα, την τελευταία θα μας την κάνουν δώρο.
Κεράσματα και ευχαριστήρια θα μας περιμένουν στα κέντρα και μια ειδική καρτούλα για τα ναύλα και τα έκτακτα έξοδα μας.

Τέλος εποχής για την στήριξη Λαζόπουλου με τα 3 εκατομμυριάκια έξω.
Ίου και ξανά ίου, αν σκεφτείς τι πλύση εγκεφάλου μας έχει κάνει τόσα χρόνια βρίσκοντας όλες τις πιθανές αιτίες να δικαιολογήσει οτιδήποτε πρότενε και έλεγε ο σύριζα και τώρα έγραψε το ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , με μια φωτογραφία...από τρελάδικο.

Ίου και πάλι ίου, γιατί από μικρά μικρά τα παιδάκια μαθαίνουν ότι στην τάξη μέσα δεν τρώνε, και για αυτό γελάσαμε με την ψυχή μας με τον καημένο τον κ.Βούτση που δεν κρατήθηκε και πήρε το γλυκάκι του στα κυβερνητικά έδρανα παρακαλώ..


Ίου για τον βουλευτή δημοσιογράφο Κυρίτση  που λέει ότι ντρέπεται επειδή ψήφισε ΝΑΙ και είναι όπως ...κατουρήθηκε στο δημοτικό...Δηλαδή..πόσα ίου να αντέξει κάποιος..

Ίου και πάλι ίου για όλες τις αντιλήψεις που οδηγούν σε φανατισμό ..Ίου ίου και στο τέλος κάποιος θα μαζέψει κάποιους..

Εν τω μεταξύ ο ανασχηματισμός θα γίνει ,και όλοι έτσι όπως ήμαστε τρομακρατημένοι με τις φωτιές που ενώ γράφω έχουν γίνει πάρα πολύ ανησυχητικές, δεν θα τον πάρει κανείς χαμπάρι.
Φανταστείτε να ήμασταν τώρα σε κατάσταση άτακτης χρεοκοπίας.
Φωτιές στην Λακωνία, φωτιά στην Υμηττό, στον Καρέα και επεκτείνεται, τα μέσα λίγα, και οι ενδείξεις για εμπρησμούς αρκετές ,σύμφωνα με μάρτυρες.
Ασυντήρητα τα αεροσκάφη και τα λοιπά μέσα...ήρωες για άλλοι μια φορά οι πιλότοι και οι πυροσβέστες.
Δεν δουλεύουν τα αυτόμαστα συστήματα πυρόσβεσης..ΤΡΕΛΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου