Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Νέο κόμμα ΑΝΤΙ ΜΝΗΜΟΝΕΞ.

Ο Λαφάζ όπως βλέπετε τραβάει άλλο δρόμο , ο Τσίπρας τραβάει ζόρι, εμείς τραβάμε τον παθό μας τον τάραχο, γενικά άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη.


Τι δεν καταλαβαίνω ,γιατί σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, έχω μια μικρή καθυστέρηση στην αντίληψη των γεγονότων, και θα σας πω παραδείγματα πάρα κάτω.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω στην συγκεκριμένη κίνηση είναι το πως θα χορέσουν όλοι στο αντι μνημονέξ κόμμα που θα κάνει φσουτ φσουτ στο μνημόνιο και θα το εξαφανίσει..
Φαντάζομαι η Ανταρσύα η Χρυσή Αυγή το ΕΠΑΜ του Καζάκη, η Δραχμή του Αλαβάνου, όλοι αυτοί μαζί αγαπημένοι θα πολεμήσουν ..
Βρε να πολεμήσουν, ποιος λέει όχι, αλλά είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι στο αντιμνημονιακό κόμμα θα συνεργαστούν όλοι οι πάρα πάνω?
Όχι δεν θα συνεργαστούν και μην σπαταλάμε φαιά ουσία να το ψάξουμε, αλλά αυτός ο άνθρωπος η αιθεροβάμων είναι , η κάτι άλλο που ντρέπομαι να το πω.

Σήμερα πρέπει να ψηφίσουν γιατί αλλιώς θα πάμε σε πρόγραμμα γέφυρα που σημαίνει και άλλα προαπαιτούμενα ..Επίσης πρέπει να ψηφίσουμε σήμερα γιατί αλλιώς θα χάσουμε τις προθεσμίες σε συμφωνίες και αλλαγές στο ευρωπαικό τραπεζιτικό σύστημα που σημαίνει ότι θα υπάρχει κίνδυνος για κούρεμα κλπ...
Από εκβιασμό σε εκβιασμό η αν το πάρουμε αλλιώς, όλα την τελευταία ώρα και σάτρα πάτρα, επομένως πάλι καλά..

Μια καλή ιδέα είναι να μην ξημεροβραδιάζονται στην Βουλή, τάχα μου τούχαμου αποφασίζουν, αλλά να τα γράψουν ωραία ωραία οι γραμματείς, και να τα στείλουν στην ευρώπη με κούριερ.
Μη νομίζετε ότι δεν γίνονται και αυτά...όλα είναι γινομένα που λένε..

Ψάχνουν όλοι τρόπους να διαχειριστούν το θέμα των προσφύγων...
Να σταματήσει ο πόλεμος μήπως?
Περνάει από το μυαλό τους η μπααα....

Το βράδυ έγινε απόβαση κανονική στην ΚΩ. Πάνε όλοι χύμα, και το περίεργο είναι ότι οι μόνοι που κουβαλάνε ταυτότητες είναι οι τουρίστες ενώ οι άλλοι δεν χρειάζονται τίποτα.
Μετά πάνε Πειραιά, και κει χύμα, όλοι στο κέντρο..
Υποτίθεται ότι αυτό που έχουμε είναι οργανωμένο κράτος?
To άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
Εμείς έχουμε σοβαρά προβλήματα με τις ιδεολογίες του ενός και του άλλου, δεν μπορούμε να οργανώσουμε τέτοια πράγματα..είναι quite beneath us dear..και έτσι ελπίζουμε να πάνε μόνοι τους στην Ευρώπη.
Οι πάρα πάνω όμως αρχίζουν και κτίζουν τοίχους, φράχτες, μέχρι και καμπάνιες στην Ασία κάνει η Δανία να τους πει, άστα λαβίστα μπειμπι....

Η επικαιρότητα και ζωή τα μπλέκει όλα μαζί, και τα αυγουστιάτικα πανηγύρια έχουν την τιμητική τους.
Εϊδηση ΣΟΚ! Ψάχνουν βοσκούς στην Ήπειρο!! 

   κάνε κλικ καλέ , είναι ωραίο!


Πολιτικό κίνημα βάσης κατά του Τρίτου Μνημονίου συγκρότησε ο Λαφαζάνης

Ποιοι συνυπογράφουν τη δήλωση

Πολιτικό κίνημα βάσης κατά του Τρίτου Μνημονίου συγκρότησε ο Λαφαζάνης
Τη συγκρότηση ενός "ενωτικού κινήματος που θα δικαιώσει τους πόθους του λαού για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη", ενάντια στο νέο Μνημόνιο καλεί ο πρώην υπουργός, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Η συγκρότηση, σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει να γίνει σε πολιτικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο. Τη δήλωση συνυπογράφουν οι Παναγιώτης Λαφαζάνης, Αλέκος Βερναρδάκης, Νίκος Γαλάνης, Δημήτρης Κάβουρας, Δημήτρης Καλτσώνης, Παναγιώτης Μαντάς, Αντώνης Νταβανέλος, Ανδρέας Παγιάτσος, Σπύρος Σακελλαρόπουλος, Δημήτρης Σαραφιανός, Μαρία Σουάνη, Θέμης Τζήμας, Λάμπρος Χήτας.
Οι υπογράφοντες τη δήλωση η οποία φέρει τον τίτλο: "Όχι στο νέο μνημόνιο-κάλεσμα αγώνα και λαϊκής κινητοποίησης σε όλη τη χώρα", καλούν "στην πολιτική και κοινωνική συγκρότηση ενός πλατιού πανελλαδικού κινήματος, με δημιουργία επιτροπών αγώνα ενάντια στο νέο Μνημόνιο, τη λιτότητα και την επιτροπεία της χώρας".
Αναλυτικά η δήλωσή τους:
"Η υπογραφή ενός νέου Μνημονίου και μάλιστα από μία κυβέρνηση που εκλέχτηκε για να καταργήσει τα δύο προηγούμενα, ισοδυναμεί με καταστροφή για τον ελληνικό λαό και τη δημοκρατία. Το νέο Μνημόνιο σημαίνει ακόμη περισσότερη λιτότητα, συρρίκνωση των δικαιωμάτων των πολιτών και διαιώνιση του καθεστώτος επιτροπείας της χώρας. Το νέο Μνημόνιο ανατρέπει πλήρως την εντολή του ελληνικού λαού, που απέρριψε συνολικά στις 5 Ιουλίου τις μνημονιακές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές φτώχειας και νεοαποικιακής εξάρτησης.
Σε όλη τη διάρκεια των πέντε τελευταίων χρόνων ο λαός εναντιώθηκε με κάθε τρόπο στην τρομοκρατία και τους εκβιασμούς και απαίτησε μία Ελλάδα ανεξάρτητη, δίκαιη, ανασυγκροτημένη, δημοκρατική και κυρίαρχη. Το μνημόνιο αυτό όπως και τα προηγούμενα, χρειάζεται να συναντήσει την ακόμα πιο πλατιά αγωνιστική αντίσταση μίας αλληλέγγυας και αποφασισμένης κοινωνίας. Αυτήν τη στιγμή επιβάλλεται να συνεχίσουμε στο δρόμο της 5ης Ιουλίου μέχρι το τέλος, μέχρι την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, με εναλλακτικό σχέδιο για την επόμενη ημέρα, για μια Ελλάδα δημοκρατική, ανασυγκροτημένη, κοινωνικά δίκαιη.
Ο αγώνας ενάντια στο νέο Μνημόνιο αρχίζει τώρα, με την κινητοποίηση του λαού σε κάθε γωνιά της χώρας. Για να αναπτυχθεί και να νικήσει αυτός ο αγώνας, είναι αναγκαία η άμεση λαϊκή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους κοινωνικούς χώρους.
Καλούμε στην πολιτική και κοινωνική συγκρότηση ενός πλατιού πανελλαδικού κινήματος, με δημιουργία επιτροπών αγώνα ενάντια στο νέο Μνημόνιο, τη λιτότητα και την επιτροπεία της χώρας. Ένα ενωτικό κίνημα που θα δικαιώσει τους πόθους του λαού για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.
Ο αγώνας που οδήγησε στον θρίαμβο του Όχι της 5ης Ιουλίου συνεχίζεται και θα νικήσει.
Οι υπογράφοντες
Βερναρδάκης Αλέκος
Γαλάνης Νίκος
Κάβουρας Δημήτρης
Καλτσώνης Δημήτρης
Λαφαζάνης Παναγιώτης
Μαντάς Παναγιώτης
Νταβανέλος Αντώνης
Παγιάτσος Ανδρέας
Σακελλαρόπουλος Σπύρος
Σαραφιανός Δημήτρης
Σουάνη Μαρία
Τζήμας Θέμης
Χήτας Λάμπρος" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας στην συγκέντρωση της Δευτέρας 12/4/2021.

  Tην  Δευτέρα 12.4.2021  διαμαρτυρόμαστε  κατά της συνεχιζόμενης εγκατάστασης ανεμογεννητριών.   Κεντρικό σύνθημα ΚΑΜΙΑ  ΑΛΛΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙ...