Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015

Αύξηση επισκεπτών στο φαράγγι του Δημοσάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση επισκεπτών στο φαράγγι του Δημοσάρη έχει αυξητική τάση με το πέρασμα του χρόνου. Πάνω από 2000 άτομα πέρασαν τους τελευταίους μήνες και περιμένουμε πολλούς άλλους.
Πριν λίγες μέρες ο Ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, αν δεν κάνω λάθος, επισκέφθηκε το φαράγγι και πρόκειται να ξανά έρθει για να γίνει μια καλύτερη σηματοδότηση του φαραγγιού, έτσι ώστε να μπορούν να το επισκεφθούν και μεμονωμένοι επισκέπτες χωρίς οδηγό.
Τις πληροφορίες μας τις έδωσε ο κ.Λαγόνικος που είναι ο κύριος οργανωτής των επισκέψεων.

Παρά την αναγνωρισιμότητα του φαραγγιού οι δυσκολίες στην πρόσβαση είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί, έτσι ώστε την επόμενη σεζόν να βρει το φαράγγι προσβάσιμο με ασφαλή διέλευση για όλους.

Ένα παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι επισκέπτες στο Κάστρο, μιας και σε ένα σημείο χρειάζεται επέμβαση μιας και τα λεωφορεία έχουν πρόβλημα...
Δεν είναι κάτι το τρομερό, αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε όσα χαρακτηρίζονται must προορισμοί της περιοχής.
Έτσι οι επισκέπτες θα είναι ευχαριστημένοι και θα έρθουν ακόμα περισσότεροι.
Έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας έτσι ώστε του χρόνου το καλοκαίρι να είναι όλα έτοιμα.

1 σχόλιο:

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

Γιατί με βρίζεις βρε ανώνυμε? προσπαθώ να διαφημίσω κάτι καλό για τον τόπο μας..τι σε ενοχλεί τόσο πολύ? γιατί δεν έχεις το θάρρος να μου στείλεις ένα μειλ με το όνομα σου..έτσι ανώνυμα ωραία είναι ε? σα δεν ντρέπεσαι.

Δημοσίευση σχολίου