Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Η Βουλή μια τάξη και η Ζωή μη στάξει..

Σήμερα η διάθεση είναι πολύ καλή, πάρα πολύ καλή, και σαν αποτέλεσμα έχω κέφια, και όταν έχω κέφια γράφω πιο πολύ από ότι συνήθως.
Αναρωτιέμαι αν και οι πολιτικοί έχουν κέφια και μας γράφουν τόσο πολύ και για τόσο καιρό.
Το θέμα τους αν δεν ήταν τραγικό θα ήταν πολύ αστείο.
Η Κωσταντοπούλου το έχει τερματίσει χωρίς αμφιβολία..Μονολογεί για ώρες και είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί ψυχιατρική στήριξη όταν της κλείσουν τον διακόπτη του καναλιού της βουλής.
Στερητικό σύνδρομο στο φουλ ..

Ο Λαφαζάνης έχει "χαρά και πάει" που λέει και το τραγούδι, και λέει πράγματα που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους.
Που χου, λέει " Η Λαϊκή ενότητα είναι ένα κόμμα ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, και χαμογελώντας στις κάμερες, συνεχίζει τον δρόμο του.
Με συγχωρείς βρε φιλενάδα που μιλήσαμε χτες, αλλά η κάθε λέξη αντιπροσωπεύει άλλο κόμμα και η λέξη ακόμα ενότητα , μοιάζει σαν αστείο αφού ο Λαφάζ έφυγε από το ΚΚΕ, επί Φλωράκη παρακαλώ, τώρα πάλι χώρια τα ενδιάμεσα.
Το ΑΡΙΣΤΕΡΟ όπως μας το περιγράφει με έξοδο από την ΕΕ, με εθνικό νόμισμα, με εθνικοποίηση τραπεζών, με κρατισμό και δεσμεύσεις περιουσιών, δεν είναι απλά ΑΡΙΣΤΕΡΟ,αλλά κανονικό ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ.
Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ δεν είναι Αριστερό , για τον απλό λόγο ότι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και μάλιστα ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, αφορά την εργατική τάξη πέρα από σύνορα και φυλές.
Το ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι το μοτό της ΔΕΞΙΑΣ, και άντε του κέντρου.
Όσο για το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ δεν περιέχει εθνικοποιήσεις ούτε να πάρουμε τα λεφτά από τα εμβάσματα και ντου στις θυρίδες.

Επομένως ο Λαφάζ είτε ψαρεύει ψήφους από όπου νάναι, είτε βρίσκεται υπό το κράτος παιξίματος γενικώς.

Δεν παραιτήθηκε από βουλευτής όταν ψηφίστηκε το μνημόνιο , δεν ήξερε κανείς κανέναν τελικά στον ΣΥΡΙΖΑ, και ο συζυγικός βίος έκρυβε πολλές προστριβές εντάσεις και διαφορές, που τις έκρυβαν επιμελώς από τα αδιάκριτα μάτια των γειτόνων, στην προκειμένη περίπτωση, τα δικά μας.

Ο πρόεδρος Πάκης έχει διπλασιάσει την δόση στο χάπι της πίεσης και περιμένει να ανοίξουν τα σχολεία , να μαζευτεί τέλος πάντων μια τάξη στην Βουλή της προκοπής και με προοπτικές.
Αυτά τα λίγα, bye darlings..see you!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας στην συγκέντρωση της Δευτέρας 12/4/2021.

  Tην  Δευτέρα 12.4.2021  διαμαρτυρόμαστε  κατά της συνεχιζόμενης εγκατάστασης ανεμογεννητριών.   Κεντρικό σύνθημα ΚΑΜΙΑ  ΑΛΛΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙ...