Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένα πολιτικό σκηνικό μες στην λακ.

Η Βασιλική Θάνου πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ελλάδας
 Η κ .Θάνου, πρόεδρος του Αρείου Πάγου που διορίστηκε μια νύχτα του Ιουλίου με φεγγάρι, όταν οι λύκοι ούρλιαζαν και ο Αλέξης αποφάσισε από μόνος του να πάει σε εκλογές τον Σεπτέμβρη, είναι η νέα πρωθυπουργός.
Παρέδωσε το μέγαρο ο Αλέξης με πολλά κιλά επιπλέον και ύφος κουρασμένο που φωνάζει, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.

Αλλά αντί για αυτό, λέει, Δεν θα συνεργαστώ με κανέναν παρά μόνο με τον φίλο μου τον Πάνο.
Επομένως, ρωτάω και γω η αδαής, μήπως κάνουμε εκλογές για τα κέφια του Αλέξη τελικά..

Κατά τα άλλα, ο Χαϊκάλης παραδέχθηκε ότι έχει off shore, η Κωσταντοπούλου κάνει δική της πλατφόρμα στο κόμμα Λαφαζάνη, ο Βαρουφάκης φυσικά και δεν τον χωράει η Ελλάδα, και θέλει να κάνει ευρωπαϊκό δίκτυο  κίνημα..κάτι τέλος πάντων που θα στηρίζει αυτή την μοναδική περίπτωση παγκοσμίως σε ναρκισσισμό και αμετροέπεια.

Τα μέλη των οργανώσεων ΣΥΡΙΖΑ, φεύγουν κατά κύματα αλλά δεν θα μας έκανε τόση εντύπωση αν είχαν δηλώσει από την αρχή σε ποιες συνιστώσες ανήκαν.
Τα οποιαδήποτε σχόλια είναι περιττά μιας και ήδη τα συντρόφια κατηγορούν ένθεν και ένθεν, με την δική μας βαθιά ικανοποίηση ότι δεν ήμασταν εμείς τρελοί, αλλά εκείνοι κάτω από το βάρος της εξουσίας, μας τα παρουσίαζαν όπως τους συνέφερε.

Με την προοπτική της εισόδου του κ.Λεβέντη στην Βουλή, η πίτσα Ρομάνο ανοίγει κατάστημα για την εξυπηρέτηση του..

Πολύ λακ είχε πέσει λοιπόν να συγκολληθούν τα ασυγκόλλητα που ούτε η οξυγονοκόλληση δεν θα μπορούσε να τα κολλήσει, αλλά μας αφήνουν με χιλιάδες επιπλέον απολυμένους, με χιλιάδες λουκέτα, με 2 μήνες τις τράπεζες κλειστές, με 3 η 4 δις χρέος, με το μεταναστευτικό στην μοίρα του ,ένα νέο μνημόνιο βεβαίως βεβαίως , και ένα πολιτικό σκηνικό τσίρκο .

Ο ίδιος ο Κουτσούμπας είπε ότι την στιγμή που δεν υπάρχουν συναλλαγματικά αποθέματα δεν μπορούμε να πάμε σε εθνικό νόμισμα , επομένως όλη η διαλεκτική των Λαφαζάνηδων γίνεται εξοργιστικά επικίνδυνη.

Σήμερα θα ορκιστεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση και χάσαμε πια τον λογαριασμό.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!