Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Ένα πολιτικό σκηνικό μες στην λακ.

Η Βασιλική Θάνου πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ελλάδας
 Η κ .Θάνου, πρόεδρος του Αρείου Πάγου που διορίστηκε μια νύχτα του Ιουλίου με φεγγάρι, όταν οι λύκοι ούρλιαζαν και ο Αλέξης αποφάσισε από μόνος του να πάει σε εκλογές τον Σεπτέμβρη, είναι η νέα πρωθυπουργός.
Παρέδωσε το μέγαρο ο Αλέξης με πολλά κιλά επιπλέον και ύφος κουρασμένο που φωνάζει, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.

Αλλά αντί για αυτό, λέει, Δεν θα συνεργαστώ με κανέναν παρά μόνο με τον φίλο μου τον Πάνο.
Επομένως, ρωτάω και γω η αδαής, μήπως κάνουμε εκλογές για τα κέφια του Αλέξη τελικά..

Κατά τα άλλα, ο Χαϊκάλης παραδέχθηκε ότι έχει off shore, η Κωσταντοπούλου κάνει δική της πλατφόρμα στο κόμμα Λαφαζάνη, ο Βαρουφάκης φυσικά και δεν τον χωράει η Ελλάδα, και θέλει να κάνει ευρωπαϊκό δίκτυο  κίνημα..κάτι τέλος πάντων που θα στηρίζει αυτή την μοναδική περίπτωση παγκοσμίως σε ναρκισσισμό και αμετροέπεια.

Τα μέλη των οργανώσεων ΣΥΡΙΖΑ, φεύγουν κατά κύματα αλλά δεν θα μας έκανε τόση εντύπωση αν είχαν δηλώσει από την αρχή σε ποιες συνιστώσες ανήκαν.
Τα οποιαδήποτε σχόλια είναι περιττά μιας και ήδη τα συντρόφια κατηγορούν ένθεν και ένθεν, με την δική μας βαθιά ικανοποίηση ότι δεν ήμασταν εμείς τρελοί, αλλά εκείνοι κάτω από το βάρος της εξουσίας, μας τα παρουσίαζαν όπως τους συνέφερε.

Με την προοπτική της εισόδου του κ.Λεβέντη στην Βουλή, η πίτσα Ρομάνο ανοίγει κατάστημα για την εξυπηρέτηση του..

Πολύ λακ είχε πέσει λοιπόν να συγκολληθούν τα ασυγκόλλητα που ούτε η οξυγονοκόλληση δεν θα μπορούσε να τα κολλήσει, αλλά μας αφήνουν με χιλιάδες επιπλέον απολυμένους, με χιλιάδες λουκέτα, με 2 μήνες τις τράπεζες κλειστές, με 3 η 4 δις χρέος, με το μεταναστευτικό στην μοίρα του ,ένα νέο μνημόνιο βεβαίως βεβαίως , και ένα πολιτικό σκηνικό τσίρκο .

Ο ίδιος ο Κουτσούμπας είπε ότι την στιγμή που δεν υπάρχουν συναλλαγματικά αποθέματα δεν μπορούμε να πάμε σε εθνικό νόμισμα , επομένως όλη η διαλεκτική των Λαφαζάνηδων γίνεται εξοργιστικά επικίνδυνη.

Σήμερα θα ορκιστεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση και χάσαμε πια τον λογαριασμό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας στην συγκέντρωση της Δευτέρας 12/4/2021.

  Tην  Δευτέρα 12.4.2021  διαμαρτυρόμαστε  κατά της συνεχιζόμενης εγκατάστασης ανεμογεννητριών.   Κεντρικό σύνθημα ΚΑΜΙΑ  ΑΛΛΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙ...