Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

Επίκαιρα γενικώς..


are you talking to me?Χτες η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να μιλάει στο κανάλι της Βουλής ενώ τρώγαμε μεσημεριανό.
Συνέχισε στο φρούτο ,στον καφέ, κοιμηθήκαμε ξυπνήσαμε και ακόμα ήταν εκεί και μιλούσε αργά αργά.
"Δεν μπορεί!" σκέφτηκα. "Eπανάληψη θα είναι", και όμως δεν ήταν.
Αφού μίλησε για κοντά 4 ώρες και κουδούνιασε όσους ατυχείς την παρακολουθούσαν από κοντά, το κανάλι το έβαλε επανάληψη το βράδυ και πάλι το πρωί στις 8 ήταν η Ζωή για δεύτερη επανάληψη.
Ήταν ανατριχιαστικό να βλέπεις έναν άνθρωπο σε ένα κανάλι περίπου 24 ώρες αλλά και πάλι στην Κούβα ο Φιντέλ Κάστρο είχε πιάσει το μικρόφωνο για 18 ώρες συνεχόμενες!!
Επομένως πολύ σεμνή είναι η Ζωή αν την συγκρίνεις με τέτοια καθεστώτα.
Εν τω μεταξύ στο τουίτερ οι χρήστες έγραφαν πολύ αστείες ατάκες. Μια από αυτές ήταν "Ζωή στείλε έξω τα γυναικόπαιδα!"

Στην Αίγυπτο έγιναν τα εγκαίνια της νέας διώρυγας του Σουέζ, με χρόνο ρεκόρ εργασιών ..Μόλις ένας χρόνος και εμείς μοιάζουμε απελπιστικά χελώνες στα πάντα.

Ο Κουρουμπλής λέει να κάνουμε υποχρεωτικές εξετάσεις για καρκίνο γιατί αλλιώς θα πληρώνουμε τουλάχιστον τα μισά στην θεραπεία.
Αυτό είναι φασισμός του κερατά, και συγνώμη κιόλας για την έκφραση.
Με την ίδια λογική όποιος πεθαίνει φυσιολογικά πρέπει να παίρνει η οικογένεια πίσω τα λεφτά που είχε δώσει ο ασφαλισμένος, η πάλι, αν κάποιος που πληρώνει 30 χρόνια και δεν έχει αρρωστήσει αλλά αρρωστήσει ένα χρόνο πριν την σύνταξη, δεν δικαιούται από τους ανεκδιηγήτους τα λεφτά της θεραπείας? Πρέπει να μας κατατάξουν  σαν να ήμαστε εμπορεύματα με σφραγίδες fragile και παραδοτέων παρά τη εμφανίσει? Που το πάνε που το πάνε, μια κολονοσκόπιση κάθε είδους δεν την γλυτώνουμε..
Α παπα...απαράδεκτον..
Γενικά δεν πάμε καλά γενικώς.
Έχουμε και το Σύριζα που το θεωρεί πάρα πολύ φυσιολογικό να κάνουμε 3 εκλογές σε λιγότερο από ένα χρόνο ...Εν τω μεταξύ δεν θα μείνει ανοικτό ούτε κιόσκι, αλλά ρε παιδί μου, δεν τους πειράζει..Το δημοκρατικό τους δικαίωμα βλέπεις, τώρα που το βρήκαν, θα του αλλάξουν τον αδόξαστο.


Τα υπόλοιπα τα ακούτε στις ειδήσεις, απελπισία...αλλά υπομονή..που θα πάει.. η θα περάσουν, η  θα τα περάσουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας στην συγκέντρωση της Δευτέρας 12/4/2021.

  Tην  Δευτέρα 12.4.2021  διαμαρτυρόμαστε  κατά της συνεχιζόμενης εγκατάστασης ανεμογεννητριών.   Κεντρικό σύνθημα ΚΑΜΙΑ  ΑΛΛΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙ...