Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

Have fun and play in Karystos area. Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή !

https://www.facebook.com/BoardsAndBabes/videos/889168751138301/

10.400 views μέχρι τώρα στο βίντεο που είναι στην σελίδα των boards and Babes , το οποίο νομίζω είναι ένα καταπληκτικό επίτευγμα.
Βλέπουμε στην πράξη ότι μια ωραία ιδέα μπορεί να φέρει πολύ ωραία αποτελέσματα.
Είναι αυτό που λένε, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν θέλει καν ούτε ένα ευρώ για το δώρο που μας έκαναν τα παιδιά.Την Παρασκευή πάρτι στην Όστρια! Επιτυχίες και αναμνήσεις στους over 30 something..
Και το Σάββατο όποιος δεν είδε την ΜΗΔΕΙΑ να πάει στο Μαρμάρι όπου και θα παρουσιαστεί για τελευταία φορά...τουλάχιστον τώρα σύντομα.
Don't miss it!

Την Κυριακή στις 6.30 αγώνες πατινιών ROLLERS !!
Η Μαρία με τα παιδιά μας περιμένει!Η Θεατρική Σκηνή Δήμου Καρύστου παρουσιάζει Αύριο Παρασκευή 21/8 & ώρα 21 : 00 Ο ΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΙΠΙΖΑ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ, μια παιδική παράσταση για μικρούς και μεγάλους !!!!!!!Σας περιμένουμε όλους
Στο ΜΑΡΜΑΡΙ ΣΤΙΣ 21/08/2015 στο ξενοδοχείo MARMARI BAY στις 21.00 Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΙΠΙΖΑ του ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ

Ο καιρός βοήθησε και είχαμε έναν πάρα πολύ καλό Αύγουστο χωρίς ΑΕΡΑ!!Ελπίζω να συνεχίσει ο καλός μας Αίολος να βοηθάει γιατί στο τέλος του μήνα έχουμε την Γιορτή του Κρασιού.
Η φετινή γιορτή έχει ετοιμαστεί με πολύ κέφι και πιστεύω ότι θα είναι κάτι το ξεχωριστό.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ folks!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου