Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015

Mια βόλτα με φεγγάρι..με την δική της χάρη!

Η 4η ποδηλατάδα με πανσέληνο, τη μπλε πανσέληνο, που διοργάνωσε το Karystos bikes πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 31/7/15.
Η συμμετοχή μεγαλειώδης, με πάνω από 250 ποδηλάτες, μικρούς και μεγάλους από Κάρυστο, Μαρμάρι, από τα γύρω χωριά, αλλά και από Στύρα, Ραφήνα, Αθήνα και με πολλούς ξένους τουρίστες.
Με την παρουσία του μας τίμησε ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, μαζί με την οικογένειά του, ποδηλάτησε δυνατά μέχρι το τέλος της βόλτας.
Γέμισε η παραλιακή της Καρύστου με ποδήλατα και άσπρα κόκκινα φωτάκια.
Την ποδηλατάδα παρακολούθησε και πλήθος κόσμου με έκπληξη και ενθουσιασμό.
Ξεκινήσαμε από την πλατεία Αμαλίας, μια διαδρομή αρχικά μέσα από την πόλη, ενώ στη συνέχεια στην παραλιακή της Καρύστου μέχρι την παραλία της Ρηγιάς. Δεν φθάσαμε όπως αρχικά είχαμε προγραμματίσει στο Λιβαδάκι, λόγω του πλήθους των μικρών παιδιών.
Επιστρέψαμε παραλιακά και τερματίσαμε στην παραλία της Γαλλίδας στην καντίνα El Passo, όπου μας υποδέχθηκαν με τις μαγικές φωνές τους ο Πέτρος Ζέρβας και η Γιώτα Βερούχη, της μουσικής σχολής της Εύας Βασιλοπούλου, με τραγούδια της παρέας.
Η βραδιά ήταν μαγική και ο κόσμος στρώθηκε στην παραλία σιγοτραγουδώντας.
Ευχάριστη νότα της βραδιάς ήταν η στιγμή που εμφανίστηκε το φουσκωτό σκάφος του καταδυτικού κέντρου ΔΙΚΕΛΑ, μετά από νυχτερινή κατάδυση, οι οποίοι προστέθηκαν στην παρέα μας.
Το Karystos bikes θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Μάκη Λυκούδη που ήταν επικεφαλής της βόλτας αυτής, τους φίλους ποδηλάτες της ποδηλατικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου για την περιφρούρηση και για τη βοήθεια που παρείχαν στους μικρούς ποδηλάτες, την ομάδα της λέσχης 4x4 Καρύστου για την πολύτιμη βοήθειά τους που συνέβαλε στην "ασφαλή" επιτυχία της βραδινής ποδηλατικής μας βόλτας.
Το Λιμεναρχείο Καρύστου για την παρουσία του και εξασφάλιση της ασφαλούς διέλευσης των ποδηλατών.
Απολαύστε μερικές από τις φωτογραφίες της βραδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου