Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

χωρίς τίτλο.

Καλημέρα κόσμε, πως τα πάτε σήμερα?
Χτες μιλούσα με μια φίλη για όλη αυτή την κατάσταση που ήμαστε και αυθόρμητα της είπα,
"Έχουμε περάσει και χειρότερα",  αν και αυτό φαίνεται σε πολλούς παράδοξο..
Και όμως τι καλύτερο από την υγεία μας και της οικογένειας μας?
Τι άλλο μπορεί να μετρηθεί μπροστά σε αυτό, εκτός από τις απόλυτες καταστάσεις αδιεξόδου που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποι μας?

Εργάζομαι 35 χρόνια συνολικά και μπορεί να πει κανείς ότι είναι μια ολόκληρη ζωή πια.
Πολλά τα εμπόδια, οι αναποδιές, οι αναπάντεχες δυστυχίες οι αγωνίες και οι προσπάθειες.
Όλα αυτά σήμερα, δεν με γεμίζουν απαισιοδοξία, αλλά στωικότητα και υπομονή για την ζωή γενικά, και την αντιμετώπιση των προβλημάτων ειδικότερα.Ίσως να φταίει το ότι η γενιά μου δεν τα είχε όλα εύκολα και είχε μεγαλώσει με άλλα μέτρα και αξίες..εννοώ η γενιά χωρίς κόμματα και μέσα, γιατί η άλλη γενιά πέρασε τέλεια όπως όλοι ξέρουμε και στο τέλος μας καταχρέωσε και από πάνω.

Τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία, και κανείς δεν το καταλαβαίνει καλύτερα από όσους το έχουν βιώσει.
Εν τω μεταξύ πρέπει πάλι να ψηφίσουμε και ανυπομονώ να τελειώσουν οι εκλογές με την ελπίδα να υπάρξει μια σταθερή κυβέρνηση.
Όλη αυτή η περίοδος έχει υπάρξει απελπιστικά επιζήμια και έχουμε και τον Αλέξη να θέλει να γίνει πρωθυπουργός τώρα που έμαθε.
Έμαθε πάνω στις πλάτες χιλιάδων απολυμένων και όλα τα άλλα που ξέρουμε όλοι.
Αλλά αν είσαι πολιτικός μπορείς να ζητάς τέτοιες χάρες, αν είσαι ένας απλός άνθρωπος ξέρεις ότι κανείς δεν σου δείχνει το παραμικρό έλεος.
Μας έχουν πρήξει με το ήθος της αριστεράς ενώ κάθε μέρα βιώνουμε όλοι το αντίθετο..Τίποτα δεν άλλαξε στην διαφθορά στις υπηρεσίες ...τις γνωστές,,,ούτε στα μέσα ούτε πουθενά.
Ακόμα και για την περιβόητη κάρτα σίτισης σύμφωνα με μαρτυρίες υπαλλήλου στην Αττική, την έχουν πάρα πολλοί που την δικαιούται μόνο κατ επίφαση, μιας και τα μαύρα δεν φαίνονται, και σήκωσαν με την κάρτα όλες τις ομπρέλες τα αντιλιακά και τις καλοκαιρινές πολυθρόνες..

Δεν φτιάχνει αυτό το κράτος με τίποτα τελικά, να το πάρουμε απόφαση να μην ασχολούμαστε και χαλάμε και την ψυχολογία μας.

Όπως λέει και ένα διαφημιστικό, ψηφίζουμε πρωθυπουργό, ούτε κόμματα ούτε τίποτα.. Τον διαχειριστή του μνημονίου,...συγνώμη της συμφωνίας...μπας και τελειώνουμε όπως τόσες και τόσες χώρες που τα κατάφεραν και βγήκαν πάλι ζωντανές μέσα από το τάφο..Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου