Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Βολές του προέδρου του Μουσικού Διαύλου.

Βολές κατά συγκεκριμένων στόχων, εξαπέλυσε  ο πρόεδρος του Μουσικού Διαύλου, κ. Κατσαρός, στην αρχή του λόγου του χτες το βράδυ, σε σχέση με την μεταχείριση που δέχθηκε ο σύλλογος πρόσφατα όσα αφορά τις εκδηλώσεις του.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άνθρωποι αναστατώθηκαν χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, μα κανέναν, γιατί πολύ απλά,
ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΩ.

Ο αρχηγός είναι ο Δήμαρχος, επομένως αφού το είχε αναλάβει,  όλα τα άλλα ήταν εκ του περισσού και του ανακατέματος.

Είδατε τι απλά που είναι τελικά τα πράγματα?


5 σχόλια:

Sofia Moutsou είπε...

Πάντα είναι απλά τα πράγματα !!

Ανώνυμος είπε...

όλο μισόλογα, η πές τι έγινε, η άστο.

sofiascomments είπε...

Ανώνυμε, η, όταν δεν είμαι παρόν και δεν ξέρω τι να πω? Aς πουν αυτοί που ξέρουν.

ΜΟΣΧΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗ είπε...

Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη βραδιά το κλίμα ήταν πολύ ωραίο,η Εύα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο συνεργείο του Δήμου για τη βοήθεια ευχαριστώντας και τον Δήμαρχο,μου έκανε μάλιστα εντύπωση το ότι,επειδή εκείνος είχε συμβούλιο και καθυστέρησε,είπε στο μικρόφωνο η Εύα να τον περιμένουμε για ν'αρχίσουμε και όταν ήρθε έπεσαν και τα γελάκια και τα σχετικά καλαμπούρια....Δηλαδή κλίμα ζεστό,φιλικό,ενωτικό.Τώρα βέβαια πάντα και σε κάθε περίπτωση υπάρχουν τα παρατράγουδα,που όμως δεν πρέπει να τους δίνουμε σημασία πάρα πάνω απ'ό,τι τους πρέπει!...Αν στεκόμαστε στα θετικά,τα αρνητικά απομονώνονται,παίρνουν δρόμο από μόνα τους και κρύβονται!!

sofiascomments είπε...

Σαν θεατές, συμφωνώ μαζί σου. πρέπει να στεκόμαστε στα όμορφα γιατί και οι καιροί είναι δύσκολοι και η ψυχολογία μας δεν αφήνει και πολλά περιθώρεια για άλλα. Όμως η αλήθεια είναι, ότι αν υπάρχει κάτι αρνητικό πρέπει να διορθώνεται από τους αρμόδιους με κάποιο τρόπο για να μην γίνεται μεγαλυτερο με τον χρόνο. έτσι πιστεύω..

Δημοσίευση σχολίου