Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ζούμε μεγάλες στιγμές ,τώρα και στον Άρη!



Χτες η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τα ευρήματα, υπάρχει νερό στον Άρη που κυλάει τους καλοκαιρινούς μήνες όταν η θερμοκρασία είναι μείον 23, και παγώνει τους υπόλοιπους.

Ετοιμαστείτε για μεγάλες στιγμές της ανθρωπότητας που αφού καταστρέφει την Γη, ετοιμάζεται να τα κάνει μούτι τώρα και στον Άρη.

Σπουδαία και ιστορική ανακάλυψη και αν πια σε λίγο μας πουν ότι πράγματι στην σκοτεινή πλευρά της σελήνης ζουν οι Γρίζοι ερπετοειδείς, απαγάγουν ανθρώπους για σκλάβους και συνεχίζουν τα συνεταιριστικά πειράματα των Ναζί, δεν θα μας κάνει καμιά εντύπωση.

Άλλο σπουδαίο νέο, είναι η υποψηφιότητα του Άδωνη για την αρχηγία της ΝΔ, του Ψωμιάδη και πολλών άλλων, μικρότερων και μεγαλύτερων δελφίνων αλλά υπάρχουν και της προκοπής υποψηφιότητες από σοβαρούς ανθρώπους . Μεταξύ τους και ο Τζιτζικώστας που πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή και θα πρέπει να βγει.
Έχω έναν προβληματισμό για όσους είχαν καταθέσει τις κομματικές τους ταυτότητες εν θερμώ και εν απογοητεύσει ..Για το πως θα ψηφίσουν ,αλλά φαντάζομαι ότι τα κόμματα είναι ανοικτά στα χάλια που έχουν και δεν διώχνουν ουσιαστικά κανέναν πια.

Μακάρι να βγει γιατί είναι ένας άνθρωπος πετυχημένος και πολιτικά, με έργο, με επίπεδο, με προσωπικότητα να μη αισθάνεσαι ρεζίλι των σκυλιώνε στον πλανήτη ολόκληρο.

Άλλες μεγάλες  στιγμές , όπως σας είπα ξεκινήσαμε πανεπιστήμιο, αλλά επειδή ήμαστε στην Ελλάδα, πήγαν τα παιδιά , τα χρυσά μου, πήγαν όλα.
Δεν χώραγαν στην αίθουσα, και τα έδιωξαν, ματαίωσαν και το σημερινό μάθημα και έχει ο Θεός.

Αυτά είναι που μου ανεβάζουν την πίεση την κακιά χοληστερίνη και τους παλμούς, ενώ συνέχεια νομίζω ότι έχω θυρεοειδή μιας και υπάρχει αύξηση του βάρους.
"Άσε το κουτάλι κάτω" ακούω μια φωνή εντός μου, ενώ μια άλλη φωνάζει πιο δυνατά , "Aπό Δευτέρα και μετά εξετάσεις". Aυτή η Δευτέρα μοιάζει με την Δευτέρα Παρουσία που δεν έρχεται ποτέ.

Και θα κλείσουμε την πρωινή μας εκπομπή με μια διαπίστωση.
Το you tube είναι η νέα επανάσταση στα μέσα που μαζί με τα drones,αλλάζει όλη την οπτική και την άμεση επικοινωνία. Πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνείς, προσεγγίζεις, ψυχαγωγείσαι, και ο κάθε χρήστης γίνεται και δημιουργός.

Τα blogs, μοιάζουν να είναι ...παλαιολιθικά και θα παραμείνουν όσοι  έτσι και αλλιώς, κάπου θα έγραφαν, είτε με φτερό , είτε σε γραφομηχανή είτε στο πληκτρολόγιο.

See you guys, take care and be cool.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου