Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές εντός ολίγου..

Εκλογές 2015: Ποια κόμματα θα είναι στην κυβέρνηση στις 21 Σεπτεμβρίου;

Πάμε ολοταχώς για εκλογές και από την ταχύτητα μερικοί μερικοί δεν το γλυτώνουν το τρακάρισμα, χώρια αυτούς που ήδη κόλλησαν χαλκομανία στο ψηφοδέλτιο και δεν γράφτηκε το όνομα τους.
Πρώτος και καλύτερος ο μεγάλος Μητρόπουλος που αφού  έδωσε ρεσιτάλ ευγλωττίας σε όλα τα μέσα," και κατ΄αυτήν την έννοια" , - που λέει συνέχεια-, έσπασε τα μούτρα του , τώρα κλαίει, αλλά τώρα κλαις? Δεν πρόσεχες τι έλεγες εχτές!
Γιατί στο κάθε χτες να ψάξεις αναγνώστη, θα βρεις έναν πύρινο λόγο του Μητρόπουλου εναντίον του μνημονίου, της κυβέρνησης, του μέλλοντος , που ακόμα και ο Νοστράδαμος θα ωχρειούσε μπροστά του.
Τώρα αφού έμεινε απ΄εξω και την τελευταία μη εκλόγιμη θέση, δηλώνει ότι το καλύτερο είναι να μείνουμε στην αποχή, η να ψηφίσουμε ΚΚΕ.

Στους ΑΝΕΛ η Ξουλίδου και καλά, δεν πρόλαβε, αλλά θα βοηθήσει...ο αστείος Χαικάλης, επίσης την πάτησε και το ωραίο πραγματικά είναι ότι οι Σύριζα ΑΝΕΛ, τους τάζουν υπουργικές θέσεις,...

Ο Βαρουφάκης αφού γύρισε την υφήλιο σαν καρπουζάς στην Εθνική, ντύνεται του κουτιού και σκέφτεσαι, λες να το έκανε εξεπίτηδες για να μας κάνει ρόμπα ?

Γενικά έχω σοβαρές αμφιβολίες για το sanity, πως το λέτε εσείς εδώ...για το πόσο είναι καλά στα μυαλά τους όλοι αυτοί γενικά και οι συγκεκριμένοι ιδιαίτερα.

Η Κάρυστος έχει και αυτή την φορά τους δικούς της υποψηφίους, όπως ο Μπούσουλας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο all times classic Μαρκόπουλος στην ΝΔ φυσικά, ο Κακάτσος με Ποτάμι πάλι,  η κ.Σπανομαρκίδη στον ΛΑ.Ε του Λαφαζάνη..και πλάκα πλάκα, μάλλον ο Σύριζα Καρύστου έχει γίνει κέντρο του Λαφαζάνη..και η αντιπολίτευση έχει δύο ΚΚΕ..με την ευρύτερη έννοια.
Νew entry στα βουλευτικά και άλλος ένας συμπολίτης μας με την Δημιουργία Ξανά, αλλά θα περιμένουμε λίγο για την ανακοίνωση.

Αύριο έχουμε το debate και θα γελάσουμε πολύ, για να μη κλαίμε, και γενικά θέλω να τελειώνουμε γιατί τόσες εκλογές μαζεμένες εκτός του από του ότι είναι ισοπεδωτικές για την οικονομία, εξοντωτικές για τα νεύρα μας, είναι και πολύ βαρετές..τι άλλο πια να πεις, τι να ξεχάσεις, και τι να δεις αλλιώς? Ευτυχώς που το ΚΚΕ λέει τα ίδια, και γλυτώνουμε από κει τις εκπλήξεις..
Εκτός πια και αν μας έχουν για χρυσόψαρα με μνήμη λεπτών αλλά και κείνα θα ήθελαν να πηδήξουν έξω από την γυάλα με αυτά που γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου