Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Όνοι και οίνοι..Σε λίγες μέρες πάλι θα ψηφίσουμε και οι πολιτικοί μας το έχουν τερματίσει γιατί και τι να πεις όλη την ώρα και πως να εξηγήσεις τα αδικαιολόγητα σε αυτή την κατάσταση που ήμαστε.

Το κράτος είναι ένα μάτσο χάλια από πάνω μέχρι κάτω, εκδικητικό και ανάρμοστο που σου κάνει τα νεύρα κρόσσια και την ψυχολογία πατάκι εξώπορτας που σκουπίζουν όλοι τα πόδια τους και τις βρωμιές τους.

Για παράδειγμα, είσαι άνεργος αλλά πληρώνεις φόρο για ένα αυτοκινητάκι που δεν το παίρνουν ούτε σε μάντρα...
Δηλαδή αυτό τι δείχνει?
 Κάνανε και το ντιμπέι ρε!! ντρμπέι , που φωνάζει ο άλλος, και τι καταλάβαμε?


Ένα πάσσο ντόπλε χορέψανε και αφού είπε ο ένας τον άλλο τα ακατανόμαστα, μετά δήλωσαν ότι είχαν πολιτικό πολιτισμό, που μπορεί να ερμηνευτεί και ότι ο πολιτικός πολιτισμός είναι να μην αρχίζεις τον άλλον στις γρήγορες, δηλαδή στις σφαλιάρες, αλλά αυτό το κάνουν άλλοι που δεν τους θέλουν στο ντιμπέι ρε! ντιμπέι.!

Γαιδούρια και μάλιστα ξεσαμάρωτα πεισματωμένα και ξεροκέφαλα με την βελόνα να έχει κολλήσει στο παλιό και το νέο.
Πιο παλιό και πιο νέο?
Είναι ηλικιακό το θέμα? Δεν το έχω καταλάβει αυτόν τον ηλικιακό ρατσισμό μιας και ο μπέμπης Τσίπρας από τα 40 του έχει πολιτική παρουσία πάνω από 20 χρόνια και μια γερουσία γύρω γύρω.
Επομένως η ηλικία δεν παίζει όπως και όλα τα υπόλοιπα και αναρωτιέται κανείς..τι στο καλό! για πόσο μ@λ@κες μας έχουν και τι πίνουν στην τελική και λένε όλη μέρα τέτοιες αρλούμπες.
Το σύστημα είναι ένα, αλλιώς παίζεις άλλο παιχνίδι και δεν σου βγαίνει ο joker στο προπό με τίποτα.

Είναι και μερικοί και δικαιολογούν ότι  και να κάνει το κόμμα τους και αναρωτιέσαι.. Μα τόσο είναι είναι η τόσο με περνάνε?
Και να λόγια, και να άρθρα και να εκπομπές με το απόλυτο τίποτα στο απόλυτο κενό.
Άντε να τελειώνουν να κάνουν και κείνη την κυβέρνηση και μετά να δείτε πως  θα τα γυρίσουν πάλι οι εταίροι και οι παρατρεχάμενοι, και τι ωραία ατμόσφαιρα θα έχουν μεταξύ τους, αφού είπαμε, αφού δεν πέφτουν φάπες, έχουν πολιτικό πολιτισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου