Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Πολιτιστικά προ blog!

Kάθε φορά που ήμαστε σε κατάσταση..έκστασης από την πληρότητα των συναισθημάτων από μια συναυλία, η κάτι άλλο, λέμε .."πω πω..αυτό δεν έχει ξαναγίνει"
¨Ελάτε τώρα...αν εσύ που με διαβάζεις μένεις στην Κάρυστο και είσαι γύρω στα 40, 50, άντε 35 μπορώ να σου πω, είσαι σίγουρος η σίγουρη ότι ....δεν έχει ξαναγίνει?

Τι να σας θυμίσω και τι να αφήσω απ έξω!

Τις εκδηλώσεις για παιδιά τον Ιούνιο , με ξυλοπόδαρους και θέατρο δρόμου?

Με συναυλίες στον Κάβο!!!! ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ!!  για θυμηθείτε!

Με συναυλίες στο γήπεδο? Με ονόματα που δεν τα σήκωνε η εξέδρα στις γιορτές του κρασιού?
Με την παράσταση του χορευτικού με ορχήστρες και θέματα ολόκληρα θέατρα που λέει ο λόγος, και στην παραλία, όχι κρυμμένες στην πλατεία..

Τις ρομαντικές συναυλίες στο πάρκο Μπουρνιά...τον Αλκίνοο τον θυμάστε?
Mήπως την παράσταση του χορευτικού για την Σμύρνη με σλάιτσ και κείμενα?

Με μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και τόσα άλλα, για να μην διαγράψουμε το παρελθόν επειδή ήρθε η κρίση και σταμάτησαν για λίγο, η γιατί δεν είχαμε τότε φεις και μπλόγκια για να τα καταγράφουμε, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν ποτέ,  και κυρίως να μην πιπιλάμε τις καραμέλες που μας μοιράζουν γιατί μπορεί να μην είναι του βήχα, αλλά είναι σίγουρα της αμνησίας..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πεστα βρε Σοφία γιατί μας τα έχουν κάνει 'τούμπανο' οι Πρόεδροι.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα γίνονταν ωραίες εκδηλώσεις και επί Μαρκόπουλου, υπουργού Τουρισμού είχε έρθει μέχρι και η Τσαλιγοπούλου κλπ - τα μέσα βλέπεις - αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι φετινές ως σύνολο δεν ήταν λίγο πιο προωθημένες, κατά τη γνώμη μου πάντα, σε σχέση με το παρελθόν. Μπορεί να υπάρχουν θέματα συμπεριφοράς, αρκετά ενοχλητικά αλλά εκδηλώσεις όπως ήταν το Canto General ας πούμε δεν είχαμε στο παρελθόν, γενικά έγιναν θαυμάσιες επιλογές και λίγο πιο έξω από τα συνηθισμένα τα εντόπια. Και από πλευράς κάποιων θιγόμενων υπήρξε έντονη αντίδραση που έκανε εξίσου αλγεινή εντύπωση...τουλάχιστον για μας που έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και βλέπουμε όλες τις πλευρές αντικειμενικά..

sofiascomments είπε...

Το κάντο ήταν ΚΟΡΥΦΑΙΟ και απίστευτα καλό, συγκινούμε κάθε φορά που το θυμάμαι. Αλλά τα πράγματα πρέπει να γίνονται με τρόπο ώστε να μην διαταράσσεται η κοινωνική ηρεμία.Άλλωστε δεν είναι μετρήσημα τα πράγματα, τόσα στο ζύγι τόσο το λάδι τόσο το λαδόξιδο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει θιγόμενος από τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, απλά παραπονεμένοι για λόγους που τους ξέρουν λίγοι και κανείς από μας το τι και το πως ,και σαν θεατές έπρεπε να μην σκιάζει τίποτα την ομορφιά που μοιραστήκαμε. Εγώ πάντως, πέρασα τέλεια ..Ωραίες αναμνήσεις.

sofiascomments είπε...

εγω τα έγραψα αυτά επειδή στο φεις υπάρχουν κάτι απαράδεκτα σχόλια , απαράδεκτα, και πολύ προσβλητικά για όλους μας

Δημοσίευση σχολίου