Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Mια μεγαλειώδη συναυλία από τον Μουσικό Δίαυλο Καρύστου!


Ο Μουσικός Δίαυλος Καρύστου με μαέστρο την Εύα Βασιλοπούλου, μας επιφύλαξε μια πραγματικά μεγαλειώδη συναυλία σε μουσική και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, με ερμηνευτές τον Γεράσιμο Ανδρεάτο τον κ.Στέλιο Μισόκαλο και την κ.Εύα Βασιλοπούλου ενώ ένα τραγούδι ερμήνευσε ιδιαίτερα αισθαντικά η  Μαριάννα Κακαβά.
Οι ερμηνείες τους ήταν καθηλωτικές ενώ η χορωδία με την δύναμη και την ένταση του συνόλου της, ανέβασε μέχρι και τον ουρανό την ψυχή των τραγουδιών...Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος εκτός από ένας καταξιωμένος ερμηνευτής έδειξε και έναν γλυκό και προσιτό χαρακτήρα που  βοήθησε το κοινό να ακολουθήσει τα τραγούδια και όλοι μαζί να ήμαστε μια μεγάλη παρέα.

Ο Βαγγέλης Ζαρμπούτης έδωσε για άλλη μια φορά το στίγμα του ξεχωριστού του ταλέντο στην ενορχήστρωση και στην μουσική μαζί με την ορχήστρα του.
Αλέξανδρο Καραμπίλα,Αγγελή,Νίκο Παυλάκη,με την συνοδεία στο πιάνο του Μάνου Βασιλόπουλου  και τον κιθαρίστα κ.Εκμετζόγλου.


 Ο Δήμαρχος κ.Λευτέρης Ραβιόλος, ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Μουσικό Δίαυλο για το έργο τους και για άλλη μια φορά τόνισε την ακλόνητη θέση του δήμου για στήριξη στο πολιτιστικό έργο που παράγεται στην πόλη μας, ενώ ταυτόχρονα μας ενημέρωσε για τις μεγάλες καταστροφές στον Άγιο Δημήτριο και στον Καλλιανού.
 Ο πρόεδρος του Μουσικού Διαύλου κ.Γιάννης Κατσαρός, έκλεισε την βραδιά χαρίζοντας ένα αναμνηστικό στον κ.Ανδρεάτο, ενώ όλοι μαζί τραγουδήσαμε για τελευταία φορά το της αγάπης ήλιε νοητέ, μιας κανείς δεν αποφάσιζε ότι η υπέροχη αυτή βραδιά ,είχε τελειώσει.Αξίζει να πούμε ότι ο κόσμος ήταν απίστευτα πολύς αν και με αντίτιμο, και αυτό είναι ακόμα μια απόδειξη ότι ξέρει να εκτιμά την διαχρονικά σωστή και καλή δουλειά.
φωτο από την σελίδα του κ.Ζαρμπούτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό SARS-CoV-2

  https://eody.gov.gr/erotiseis-kai-apantiseis-schetika-me-ton-emvoliasmo-gia-ton-koronoio-sars-cov-2/ COVID-19 ,  Επικαιρότητα | 22.12.2020...